MaiMultVerde va participa astăzi la Recicloniada, primul eveniment eco care se va desfăşura într-un campus universitar. Este vorba de campusul din Grozăveşti, unde, începând cu ora 12, veţi putea vizita ateliere eco, relaxa în spații verzi şi asculta lecturi urbane cu scriitorul Radu Paraschivescu. Evenimentul se va încheia cu un concert incendiar susţinut de trupa SISTEM.

_

Poţi veni la Recicloniada cu pet-uri, teancuri de hârtie, sticle, tonere și cartușe de imprimantă, becuri sau electronice uzate și alte vechituri pentru că vei avea la dispoziţie recipiente de colectare. În plus, acestea reprezintă şi biletul tău de intrare.

Evenimentul a strâns anul acesta un număr impresionat de asociații și ONG-uri partenere, printre care şi MaiMultVerde, care vor pune la dispoziție recipiente și informații pentru colectarea tuturor tipurilor de deșeuri reciclabile și promovarea unui stil de viață responsabil.

Recicloniada este un eveniment manifest eco, aflat la cea de-a doua ediție și organizat de către Apa Nova București în parteneriat cu Primăria Municipiului București. În 2011, evenimentul se bucură de sprijinul Centrului de Informare ONU pentru România, a Universității din București și a Universității Politehnice din București pentru promovarea obiceiurilor ecologice în rândul tinerilor studenți.