Începând cu luna mai, BackupRun susţine activitatea MaiMultVerde prin asigurarea pro bono a back-up-ului serverelor organizaţiei. Propunerea de colaborare a venit din partea firmei BackupRun chiar în momentul în care MaiMultVerde căuta o soluţie tehnică pentru serverele folosite. Oferta a plecat de la dorinţa companiei de a susţine organizaţii care îşi desfăşoară activitatea în folosul comunităţii.
backuprun

La fel ca orice companie, şi ONG-urile au anumite nevoi tehnice şi de administrare a datelor care presupun costuri. În unele cazuri, furnizorii de servicii au iniţiativa de a oferi aceste servicii ONG-urilor pro bono, astfel că organizaţiile pot folosi banii respectivi în proiectele desfăşurate. Pentru fiecare lună de colaborare cu BackupRun, MaiMultVerde va planta 10 copăcei în cadrul campaniei “Fă cadou un copac”. Următoarea plantare va fi realizată în toamna anului 2014 şi 100 de puieţi vor fi plantaţi datorită susţinerii BackupRun.

BackupRun este o companie care oferă back-up de date şi se bazează pe o infrastructură hardware şi o arhitectură software de ultimă oră. Datele sunt stocate criptat şi pot fi accesate numai de persoanele desemnate din firma care beneficiază de serviciul de back-up. Cu centre de date în Bucureşti, Frankfurt, Washington şi Los Angeles, BackupRun se asigură că poţi accesa informaţiile la cea mai bună viteză de transfer din zonă. Serviciile companiei pot fi testate timp de 14 zile şi sunt oferite reduceri pentru instituţii de educaţie. Detalii pe site-ul companiei: https://www.backuprun.com.