Gărâna Jazz Festival caută voluntari verzi!

garana_jazz_voluntar

La Gărâna Jazz Festival, voluntarii MaiMultVerde vor împărţi saci de gunoi în zona scenelor şi în zonele de campare, vor îndemna publicul să arunce deşeurile în locurile corespunzătoare, vor face curăţenie şi vor avea rolul de ‘poliţişti verzi’ ai festivalului.

Iniţiatorii proiectului sunt membri pe platforma de voluntariat maimultverde.ro şi vă invită să vă alăturaţi acţiunii lor de educare şi ecologizare de la Gărâna:

  • Când? 17-20 iulie
  • Unde? La Gărâna în Poiana Lupului – Munţii Semenic, la 30 km de Reşiţa.
  • Ce se află acolo? Un colţ de natură extraordinar de frumos, un sat săsesc mic şi îngrijit şi o serie de jazzmani de primă mână.
  • Ce aveţi de făcut? Să menţineţi curăţenia în zilele de festival şi să promovaţi o atitudine eco-friendly printre cel puţin 30 de mii de ascultători de jazz.
  • Ce asigură organizatorii? Loc de campare gratuit, intrarea liberă la festival, o masă caldă şi echipamentul necesar curăţeniei. Transportul voluntarilor este asigurat cu microbuzul din Reşiţa.
  • Cu ce trebuie să veniţi de acasă? Cort, bagajul de călătorie aferent celor trei zile de festival, resurse pentru masa de prânz şi seară, chef de muncă şi bună dispoziţie.


Dimineaţa vor avea loc operaţiuni de curăţenie în zona festivalului, iar seara veţi putea merge la concerte.

Dacă vrei să te numeri printre voluntarii verzi de la Gărâna Jazz Festival, înscrie-te printr-un mail la carmen_munteanu82 [at] yahoo.com şi lasă o frază de intenţie, numele, prenumele şi numărul de telefon la care poţi fi contactat/ă . Locurile sunt limitate, echipa de la Gărâna va număra un total de 20 de voluntari.

Data limita de înscriere este vineri, 10 iulie. Voluntarii selectaţi vor fi anunţaţi prin e-mail până luni, 13 iulie.

>> poţi solicita mai multe detalii despre voluntariatul la Gărâna pe adresa carmen_munteanu82 [at] yahoo.com

Dă vestea mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *