Swimathon 2014: Raluca Lăzăruţ înoată pentru cauza Asociaţiei MaiMultVerde

Raluca Lăzăruţ este cunoscută pentru cariera ei în televiziune, dar şi pentru implicarea în diverse cauze sociale, fiind o prietenă veche a Asociaţiei MaiMultVerde. În plus, îi place să înoate. Aşa că nu ne miră că a spus “da” atunci când i-am propus să se alăture Echipei Verzi la Swimathon Bucureşti.

Raluca Lăzăruț2 Raluca Lăzăruț Raluca Lăzăruț3

Alături de Asociaţia MaiMultVerde, Raluca a făcut curăţenie la Constanţa, a prezentat evenimente, a mers cu bicicleta şi s-a implicat în proiecte educaţionale. Atunci când nu prezintă ştirile la Kanal D, Raluca adoră compania prietenelor ei cu care se mândreşte că are o relaţie specială de mai bine de zece ani. Călătoreşte mult, scrie pe blog, e o mare împătimită a claselor de Yoga şi de Port de Bras, colecţionează fanioane şi stilouri şi… râde mult, e cea mai mare pasiune a ei.

În 12 iulie, Raluca va înota alături de Laura, Vladimir, Dragoş şi Bogdan la Swimathon Bucureşti, cu scopul de a aduna fonduri pentru a planta 5.000 de puieţi la Ploieşti pe Şoseaua de Centură Est, un proiect al Asociaţiei MaiMultVerde.

Ce o motivează pe Raluca să înoate pentru proiectul Asociaţiei MaiMultVerde? Ne spune chiar ea:

„E foarte uşor să spui că ajutorul tău nu e îndeajuns pentru o Românie mai verde, să crezi că implicarea ta nu se simte, că n-are rost să ajuţi, doar eşti unul singur. Nu eşti singur, suntem mulţi, doar că acum avem nevoie să ne adunăm, te chemăm să ni te alături din respect, din dragoste, din recunoştinţă şi dintr-o responsabilitate instinctivă pentru natură. Nu ne-a dăruit doar aer curat, ci și promisiunea unui viitor frumos, iar noi i-am tăiat aripile. Nu ne-am oprit din tăiat copaci până n-am realizat cât de săraci am devenit, ce gol a rămas în pământ şi… în suflet.

Haideţi să reîmpădurim, avem motivul, avem contextul, avem ajutorul şi avem forţa, mai avem nevoie doar de ţine! Pădurea îşi aşteaptă semenii tineri lângă ei… mi-a şoptit mie un copac bătrân, ce a rămas falnic şi patriot…“

Ea şi colegii din Echipa Verde au nevoie de susţinerea voastră şi le-o puteţi arăta sub forma unei donaţii la http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/doneaza şi prin prezenţa voastră în ziua competiţiei – 12 iulie, ora 9.00 – la Bazinul Olimpic ”Lia Manoliu”.

Există două opţiuni pentru donaţii:

  1. Puteţi alege o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată în cadrul celor 50 minute alocate Echipei Verzi
  2. Puteţi dona o sumă fixă, indiferent de lungimile de bazin efectuate de echipa noastră

La rubrica „Doresc să susţin”, alegeţi „Echipa Verde – Oprim poluarea! Extindem Bariera Verde de la Ploieşti!”.

În plus, dacă te implici, Raluca te va premia! În cadrul concursului pentru susținătorii Echipei Verzi, Raluca va oferi prin tragere la sorți o invitaţie la o oră de sport la Club Moving şi apoi masa la un restaurant turcesc sau libanez. Regulamentul concursului este în pagina noastră de Facebook.

Citiți mai multe despre participarea Asociației MaiMultVerde la Swimathon.

Despre Swimathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, administrată de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală; companiile şi înotătorii aleg cauza pentru care se implică; susţinătorii donează o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Foto 2: Revista OK!
Dă vestea mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *