Swimathon 2014: Laura Belecciu înoată pentru cauza Asociaţiei MaiMultVerde

Laura Belecciu este o moldoveancă exuberantă care a răspuns fără să stea pe gânduri invitaţiei noastre de a înota la Swimathon Bucureşti. Nu este la prima ei colaborare cu Asociația MaiMultVerde: în 2008, a plantat la Snagov alături de voluntarii organizaţiei şi de atunci s-a implicat ori de câte ori a fost nevoie în proiectele noastre.

Laura Belecciu tricou MMV2 Laura Belecciu2 Laura Belecciu3

După o carieră de 9 ani în modelling-ul internaţional, Laura s-a întors în România şi s-a dedicat unor proiecte personale şi de televiziune. Din 2014, prezintă emisiunea matinală „Neam Trezit” la Prima TV. Îi place muzica rock şi să meargă cu bicicleta şi are un câine adorabil, golden retriever, Whiskey, pe care l-a avut coleg la emisiune.

În 12 iulie, Laura va înota alături de Raluca, Vladimir, Dragoş şi Bogdan la Swimathon Bucureşti cu scopul de a aduna fonduri pentru a planta 5.000 de puieţi la Ploieşti pe Şoseaua de Centură Est, un proiect al Asociaţiei MaiMultVerde.

Iată gândurile Laurei în perioada de antrenament pentru Swimathon București:

„Atunci când mi-e greu, îmbrăţişez un copac. Vrei să ai şi tu copacul tău? Natura e cea care ne-a oferit întotdeauna ce are mai bun. Acum e momentul să-i fim şi noi alături! Are nevoie de mine, de tine, de noi. Hai să luptăm împreună,cu dragoste, cu respect, cu responsabilitate, pentru un viitor plin de copaci şi îmbrăţişări!”

Ea şi colegii din Echipa Verde au nevoie de susţinerea voastră şi le-o puteţi arăta sub forma unei donaţii la http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/doneaza şi prin prezenţa voastră în ziua competiţiei – 12 iulie, ora 9.00 – la Bazinul Olimpic ”Lia Manoliu”.

Există două opţiuni pentru donaţii:

  1. Puteţi alege o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată în cadrul celor 50 minute alocate Echipei Verzi
  2. Puteţi dona o sumă fixă, indiferent de lungimile de bazin efectuate de echipa noastră

La rubrica „Doresc să susţin”, alegeţi „Echipa Verde – Oprim poluarea! Extindem Bariera Verde de la Ploieşti!”.

În plus, dacă te implici, Laura te va premia! În cadrul concursului pentru susținătorii Echipei Verzi, Laura va oferi prin tragere la sorți o plimbare cu bicicleta, urmată de invitaţie la o terasă. Regulamentul concursului este în pagina noastră de Facebook.

Despre Swimathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, administrată de Fundația Comunitară București. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacționează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală; companiile şi înotătorii aleg cauza pentru care se implică; susţinătorii donează o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Mulțumim Clubului Moving pentru găzduirea shooting-ului foto.
Dă vestea mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *