Swimathon 2014: Vladimir Drăghia susţine cauza Asociaţiei MaiMultVerde

Despre Vladimir Drăghia puţină lume ştie că a făcut înot de performanţă şi a fost campion naţional la acest sport. Mulţi ştiu însă serialele în care a jucat, documentarele şi videoclipurile pe care le-a regizat, cartea sa de poezii, ”Dragoste n-are plural” şi emisiunile de televiziune în care a apărut. De asemenea, puţini ştiu că Vladimir susţine cauze de mediu şi sociale.

Vladimir Draghia inot4 Vladimir Draghia tricou2 Vladimir Draghia inot2

În 2013, a fost căpitanul echipei Asociaţiei MaiMultVerde la Swimathon Bucureşti şi a înotat 71 de lungimi de bazin alături de colegii lui. Echipa Verde a fost atunci liderul grupei și a strâns fonduri pentru cauza împăduririlor. Vladimir a acceptat să susţină cauza Asociaţiei MaiMultVerde şi în 2014 cu entuziasm şi cu o mai mare dorinţă de a câştiga şi a aduna fondurile necesare plantărilor de la Ploieşti.

„Particip la Swimathon pentru a doua oară şi o fac din aceleaşi motive ca şi prima dată. Mă implic în proiectele Asociației MaiMultVerde pentru că simt că reprezintă o investiţie în viitor. Nu trebuie să le lăsăm copiilor noştri case mai mari, afaceri mai prospere, nevoia de a deţine mai multe bunuri, ci o lume mai curată, mai verde.

În plus, de data asta, ştiu sigur că mă voi distra, ceea ce data trecută era doar o bănuială.“ 

El şi colegii lui din Echipa Verde au nevoie de susţinerea voastră şi le-o puteţi arăta sub forma unei donaţii la http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/doneaza şi prin prezenţa voastră în ziua competiţiei – 12 iulie, ora 9.00 – la Bazinul Olimpic ”Lia Manoliu”.

Există două opţiuni pentru donaţii:

  1. Puteţi alege o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată în cadrul celor 50 minute alocate Echipei Verzi
  2. Puteţi dona o sumă fixă, indiferent de lungimile de bazin efectuate de echipa noastră

La rubrica „Doresc să susţin”, alegeţi „Echipa Verde – Oprim poluarea! Extindem Bariera Verde de la Ploieşti!”.

În plus, dacă te implici, Vladimir te va premia! În cadrul concursului pentru susținătorii Echipei Verzi, Vladimir va oferi prin tragere la sorți un exemplar al cărții ”Dragoste n-are plural” şi o oră de înot la Club Moving. Regulamentul concursului este în pagina noastră de Facebook.

Citiți mai multe despre participarea Asociației MaiMultVerde la Swimathon.

Despre Swimathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, administrată de Fundaţia Comunitară Bucureşti. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală; companiile şi înotătorii aleg cauza pentru care se implică; susţinătorii donează o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Mulțumim Clubului Moving pentru găzduirea shooting-ului foto.
Dă vestea mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *