Swimathon 2014: Dragoş Bucurenci susţine cauza Asociaţiei MaiMultVerde

Dragoş Bucurenci este cunoscut pentru activitatea lui de jurnalist şi prezentator TV, activist ecologist, trainer în comunicare şi leadership, dar pentru noi el este omul care a pus bazele Asociaţiei MaiMultVerde în 2008 şi a contribuit la notoritatea pe care o avem în prezent. În 2013, a absolvit programul de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Stanford Graduate School of Business şi, după întoarcerea în România, s-a dedicat training-urilor de comunicare şi leadership. Însă nu a uitat de MaiMultVerde şi de proiectele de împăduriri ale organizaţiei.

Dragos Bucurenci inot Dragos Bucurenci tricou Dragos Bucurenci colaj

În 12 iulie, la Swimathon Bucureşti, Dragoş va înota alături de Raluca, Laura, Vladimir şi Bogdan, pentru a strânge fondurile necesare unei noi runde de plantări la Ploieşti, pe Şoseaua de Centură Est. Deşi a învăţat să înoate doar acum patru ani, Dragoş a acceptat provocarea încă de la prima ediţie a evenimentului; atunci nu era în ţară, dar a promis că în 2014 va face parte din echipă. S-a ţinut de promisiune şi sigur va transforma în puieţi plantaţi la Ploieşti cât mai multe din cele 55 de lungimi de bazin asumate de Echipa Verde:

“În ciuda defrișărilor iresponsabile care le-au decimat în ultimii 25 de ani, pădurile României nu sunt o cauză pierdută. Fiecare puiet plantat contează. Dacă eu am putut învăța să înot la 29 de ani, cred că nici pentru societatea românească nu e încă târziu să învețe că poți iubi natura și fără să-ți bați joc de ea.”

El şi colegii lui din Echipa Verde au nevoie de susţinerea voastră şi le-o puteţi arăta sub forma unei donaţii la http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/doneaza şi prin prezenţa voastră în ziua competiţiei – 12 iulie, ora 9.00 – la Bazinul Olimpic ”Lia Manoliu”.

Există două opţiuni pentru donaţii:

  1. Puteţi alege o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată în cadrul celor 50 minute alocate Echipei Verzi
  2. Puteţi dona o sumă fixă, indiferent de lungimile de bazin efectuate de echipa noastră

La rubrica „Doresc să susţin”, alegeţi „Echipa Verde – Oprim poluarea! Extindem Bariera Verde de la Ploieşti!”.

În plus, dacă te implici, Dragoş te va premia! În cadrul concursului pentru susținătorii Echipei Verzi, Dragoş va oferi prin tragere la sorţi posibilitatea de a participa la unul din cursurile realizate de el, Public Speaking sau Storytelling, la alegere. Regulamentul concursului îl puteţi găsi pe pagina noastră de Facebook.

Despre Swimathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, administrată de Fundația Comunitară București. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacționează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală; companiile şi înotătorii aleg cauza pentru care se implică; susţinătorii donează o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Mulţumim Clubului Moving pentru găzduirea shooting-ului foto.
Dă vestea mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *