Swimathon 2014: Bogdan Hossu susţine cauza Asociaţiei MaiMultVerde la Swimathon Bucureşti

Cel de-al cincilea membru al echipei Echipei Verzi la Swimathon Bucureşti este Bogdan Ioan Iuliu Hossu. Aceasta este prima lui colaborare cu organizaţia, dar a spus imediat ”Da” atunci când i-am propus să înoate pentru noi în 12 iulie.

Bogdan Ioan Iuliu Hossu2 Bogdan Ioan Iuliu Hossu1

Bogdan are 29 ani şi iubeşte apa: a făcut polo de performanţă, are brevet de scafandru şi înoată cu orice ocazie. Asta când nu oferă consultanţă pentru accesarea fondurilor europene sau implementează proiecte. Abia aşteaptă să înoate la Swimathon alături de Raluca, Laura, Vladimir şi Dragoş pentru a strânge fondurile necesare unei noi runde de plantări la Ploieşti, pe Şoseaua de Centură Est.

Bogdan ne spune ce anume l-a motivat să se susţină cauza Asociaţiei MaiMultVerde:

„Am fost pasionat de înot de când eram mic şi bunicul mi-a spus că fiecare trebuie să îşi găsească un sport care simte că îl defineşte ca om. Înotul m-a învăţat să fiu răbdător, calm, perseverent, să mă încred în primul rând în forţele mele, să respect natura şi forţa ei şi să fiu recunoscător pentru ceea ce mi-a dat. Am ales să susţin cauza MaiMultVerde deoarece cred că fiecare dintre noi are şi drepturi, dar şi responsabilităţi, iar una dintre responsabilităţi este aceea de a respecta natura, cu toate bogăţiile sale.

Problema defrişărilor este una gravă în România, aşa cum este în multe alte ţări, iar rezolvarea nu stă doar în autorităţi şi ONG-uri, ci stă în primul rând în fiecare dintre noi, fiind proactivi de fiecare dată când avem posibilitatea de a face ceva. Plantarea actuală de copaci ajută nu numai generaţiile actuale, însă va fi cel mai de ajutor generaţiilor viitoare, copiilor noştri, nepoților noştri.

Îmi doresc să am cât mai mulţi susţinători la Swimathon şi să fim o comunitate care are drept valori comune bunul simț, responsabilitatea faţă de natură şi faţă de semenii noştri actuali şi viitori, bunătatea şi omenia.“

Bogdan şi colegii lui au nevoie de susţinerea voastră şi le-o puteţi arăta sub forma unei donaţii la http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/doneaza şi prin prezenţa voastră în ziua competiţiei – 12 iulie, ora 9.00 – la Bazinul Olimpic ”Lia Manoliu”.

Există două opţiuni pentru donaţii:

1. Puteţi alege o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată în cadrul celor 50 minute alocate Echipei Verzi

2. Puteţi dona o sumă fixă, indiferent de lungimile de bazin efectuate de echipa noastră.

La rubrica “Doresc să susţin”, alegeţi “Echipa Verde – Oprim poluarea! Extindem Bariera Verde de la Ploieşti!”.

În plus, dacă îl susţineţi pe Bogdan, puteţi câştiga ! În cadrul concursului pentru susţinătorii Echipei Verzi, Bogdan va oferi prin tragere la sorţi o bursă de o lună în programul Limitless – Total Body Makeover. Regulamentul concursului îl puteţi găsi pe Facebook la http://bit.ly/mmv_incentives.

Despre Swimathon

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, administrată de Fundația Comunitară București. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacționează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală; companiile şi înotătorii aleg cauza pentru care se implică; susţinătorii donează o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Dă vestea mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *