Cine strânge după cățel?

Strâng după cățel propune o campanie de bun-simț pentru stăpânii câinilor de companie și nu numai, în efortul de a scăpa orașul și locuitorii săi cu trotuarele și tălpile curateSealed

Dincolo de moralitatea ce ține de cățelul vecinului, de cât de nocive și suportabile sunt sau nu excrementele animalului de companie, inițiativa oferă alternativa firească a acțiunii pentru păstrarea curățeniei în spațiile publice. Așadar, ascultați sfatul și strângeți după căței!

Susții campania Strâng după cățel dacă semnezi petiția online privind păstrarea curățeniei municipiului București de către posesorii de animale de companie, dacă lipești afișul campaniei la intrarea în bloc și strângi exemplar după cățel:) Nemaipunând la socoteala ‘bonusul’ cățeilor comunitari, nu uitați că soluția funcționează cu succes și în alte țări europene. Succes!

:: contact> strangdupacatel [at] gmail.com

2 răspunsuri

  1. la viena vedem peste tot table si pungi de plastic prin parcuri si pe strazi. prin bucuresti pungile de plastic au fost doar la lansarea progamului. se rezuma totul la respect.

  2. Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Cheers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.