Pedalează cu Cicloteque la Ciclopromenada nocturnă!

Pentru prima Ciclopromenadă nocturnă din 2010, pe 7 mai, de la ora 20:00, Cicloteque închiriază 60 de biciclete la un tarif special de 10 lei pentru întreaga zi ( în intervalul orar 10:00 – 00:00). Citeşte cu atenţie condiţiile de închiriere şi returnare a bicicletelor, apoi completează formularul din josul paginii pe bicla.ro ( la secţiunea ‘Promovare’) ca să-ţi rezervi bicicleta de ciclopromenadă Cicloteque pentru întreaga zi de vineri, 7 mai.

Întâlnirea plimbăreţilor pe două roţi ai Ciclopromenadei are loc în faţa Tribunalului Bucureşti (între Piaţa Unirii şi Piaţa Alba Iulia), la ora 19:45.

>> vezi traseul pe google maps şi pe bikemap.net

Ciclopromenada nocturnă promovează mersul pe două roţi la orice oră şi în condiţii civilizate în capitală. Deblocarea traficului şi folosirea mijloacelor nepoluante de transport într-un oraş sufocat de maşini este o prioritate atât pentru organizatorii Ciclopromenadelor de la bicla.ro, cât şi pentru primul centrul de închirieri de biciclete din Bucureşti, Cicloteque.

Prima ediţie 2010 a Ciclopromenadei nocturne este organizată în cadrul ONG Fest cu sprijinul FDSC, Poliţiei Române şi în parteneriat cu Cicloteque.

:: citeşte regulile de plimbare nocturnă şi alte detalii legate de ciclopromenadă pe www.bicla.ro

Spor la pedale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.