Pune ochii pe gunoaiele din Ilfov pentru ‘Let’s do it, Romania!’

povesteam deunăzi de cel mai ambiţios proiect de voluntariat şi curăţenie din câte s-au încercat până acum, ‘Let’s do it, Romania!‘ din 25 septembrie a.c. Concret, pe lângă faptul că aşteptăm ca voluntarii adevăraţi de pretutindeni să ia atitudine şi să se înscrie în lupta de o zi cu gunoaiele autohtone, vă anunţăm că e mare nevoie de ajutor pentru judeţul Ilfov!

Ce puteţi face: să ajutaţi la cartarea mormanelor de gunoaie din Ilfov. Adică să identificaţi acele locuri ale judeţului unde stau în nepăsare muuulte gunoaie, şi apoi să semnalaţi coordonatorilor ‘Let’s do it‘ cu exactitate locurile şi tipurile de deşeuri, ca să fie puse pe harta digitală a proiectului şi curăţate mai apoi, pe 25.09, de mâinile voluntare.

Dacă aveţi ochi bun la gunoaie şi aveţi cum să le denunţaţi, daţi repede un semn Lucianei Constantinescu, Coordonator Cartare Ilfov (tel. 0747 017 771) la luciana.constantinescu [at] letsdoitromania.ro

Aruncaţi un ochi înainte şi pe secţiunea CARTARE de pe site-ul proiectului ca să vedeţi ce presupune asta şi cum puteţi acţiona eficient. Veţi avea la dispoziţie şi o fişă de inventariere a mormanelor de gunoi (ca să vă faceţi o idee), dar detaliile complete le veţi primi de la coordonator după înscriere.

Mulţumim de ajutor şi spor la ochit!

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.