1 Iunie - Povestea Scufiţei Roşii


Voluntariatul lasa urme!(vizioneaza):
Get the Flash Player to see this player.
 

Îţi mulţumim că ai ales să faci cadou un copac! 

Persoana la care ţii se va bucura de acest cadou în fiecare an, iar copăcelul va creşte amintindu-i mereu de tine. Copăceii-cadou se vor bucura de grija şi atenţia noastră, iar tu vei primi periodic pe e-mail vești și fotografii de la ei.


Ce oferi, de fapt? Un aer mai curat, pentru că fiecare copăcel plantat înseamnă reducerea cantităţii de dioxid de carbon din atmosferă.  Reabilitarea zonelor deşertificate, a celor afectate de inundatii şi alunecări de teren prin acţiuni de împădurire. Oportunităţi de voluntariat pentru mediu şi şansa de a participa la acţiuni de plantare pentru voluntarii MaiMultVerde.


Poţi oferi copaci tuturor prietenilor tăi, donând 10, 30, 50, 100 sau 150 de lei. Voluntarii MaiMultVerde vor planta câte un copac pentru fiecare 10 lei donaţi de tine. Introdu în secţiunea "Informaţii suplimentare" a formularului de comandă numele destinatarului şi adresa de e-mail şi noi îi vom trimite informaţii despre evoluţia copăcelului.


Cine, unde, când va planta copacii?


Puieţii achizitionati din donaţiile realizate în această campanie vor fi plantati de voluntarii MaiMultVerde în toamnă. Echipa MaiMultVerde te va ţine la curent cu zilele şi locurile de plantare.

Poţi participa şi tu la plantare!
 

Abonează-te la e-newsletter-ul MaiMultVerde pentru a afla datele exacte şi locurile de plantare şi pentru a te înscrie ca participant la acţiune. 


 


Note:

Donaţiile pentru sume mai mari decât cele prestabilite se pot face direct în contul Asociaţiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank - Moşilor, iar la adresa asociatia@maimultverde.ro puteţi trimite numele celor pentru care doriţi să fie plantaţi copacii.

Datele colectate, adresele de e-mail şi numele vor fi folosite numai în scopul transmiterii de informaţii referitoare la plantarea copăceilor.SUSŢINĂTORI: 

               


          


        


         


                          UPC