Cu Canyon pedalezi pe muzică la Cicloteque


 
Comunicat de presă
Bucureşti, 3 august 2011

Începând cu luna august, la închirierea unei biciclete din centrele Cicloteque din Parcurile Herăstrău, Titan şi Drumul Taberei, utilizatorii vor primi şi o pereche de căşti colorate şi un MP3 player Canyon cu playlist de la Radio 21. După o plimbare mult mai agreabilă prin parc, căştile şi MP3 player-ul trebuie returnate în centru împreună cu bicicleta.
Oferta Canyon este valabilă în centrele Cicloteque până la finalul sezonului de mers cu bicicleta.

Cicloteque continuă seria surprizelor pentru utilizatorii Cicloteque în sezonul 2011. În centrele de închiriere din Parcurile Herăstrău, Titan şi Drumul Taberei, utilizatorii primesc, pe lângă bicicletă şi echipament de protecţie, o pereche de căşti Canyon şi un MP3 player la fiecare plimbare prin parc. Radio 21 a conceput un playlist cu muzică mixată de mai mulţi DJ ai postului (DJ Dark, DJ Razz, DJ White etc.) special pentru acest parteneriat, iar căştile colorate şi MP3 player-ele oferite de Canyon le vor face bicicliştilor Cicloteque plimbările mai vesele.

Canyon înseamnă energie, culori şi personalitate. Această colaborare este una firească, ţinând cont de faptul că atât Canyon, cât şi Cicloteque se adreseză unui public activ, dinamic”, spune Ruxandra Dobre, Product Line Manager Canyon şi Prestigio.

Canyon încurajează, prin aceasta colaborare, mişcarea în aer liber şi mersul pe bicicletă, care au beneficii pentru sănătate şi mediu. Produsele Canyon se potrivesc, astfel, foarte bine cu spiritul Cicloteque, devenind nişte accesorii indispensabile unei plimbări în care vrei să te simţi bine.

Informaţii suplimentare:

Anamaria Bogdan, Director comunicare MaiMultVerde,
email anamaria.bogdan@maimultverde.ro, tel. 0755 224816

Note pentru jurnalişti:


1. Cicloteque este o reţea de bike-sharing cu cinci centre de închiriere biciclete în Bucureşti: la Facultatea de Drept şi în parcurile Herăstrău, Tineretului, Drumul Taberei şi Titan. Noutatea serviciului Cicloteque o reprezintă posibilitatea închirierii bicicletei dintr-un centru şi returnarea în alt centru. În 2011, Cicloteque pune la dispoziţia doritorilor 400 de biciclete şi echipamentele de protecţie (antifurt, cască de protecţie, mănuşi, genunchiere etc.) necesare deplasării în siguranţă. Închirierea şi rezervarea bicicletelor se poate face şi online prin intermediul sistem de înregistrare a utilizatorilor pe site-ul www.cicloteque.ro. Tarifele de închiriere a bicicletelor sunt foarte prietenoase: 2 lei pe oră, 10 lei pe zi sau 20 lei pentru două zile, iar studenţii, pensionarii şi şomerii beneficiază de tarife speciale, reduse la jumătate. 11.970 de utilizatori s-au înscris în 2010 în sistemul Cicloteque, beneficiind de avantajele oferite de acesta, iar bicicletele au fost închiriate de peste 20.000 de ori. Cele 300 de biciclete disponibile au fost închiriate pentru un total de 35.000 de ore, ceea ce la o medie de 10 km parcurşi pe oră reprezintă o economie de 52,5 tone de CO2 emise în atmosferă.

2. Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg. Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud. Canyon are disponibile pe piaţă 2 ediţii limitate de produse: Rising Sun şi Stripes. Pentru mai multe informaţii, intraţi pe pagina de Facebook: www.facebook.com/CanyonRomania.