De 3 ori mai deschişi


 
Eşti deschis?

Cicloteque a căpătat experienţă pe două roţi şi deschide încă două noi centre de închiriat biciclete în Parcul Tineretului (intrarea Șincai) și Parcul Herăstrău (intrarea Bd. Aviatorilor).

Vino cu inima deschisă pe bicicletă la Marşul Cicloteque de joi, 10 iunie, ora 18.00, la intrarea Şincai din Parcul Tineretului.

Inaugurăm la pedale centrele Cicloteque şi cele 300 de biciclete numai bune de plimbat pe străzile capitalei. Pedalează alături de noi Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei şi Dragoș Bucurenci, Președinte Maimultverde.Mărşăluim pe două roţi din Tineretului până în Herăstrău pe ruta Parcul Tineretului - Piaţa Unirii - Universitate - Piaţa Victoriei - Herăstrău şi vizităm de bun-venit noile centre. Te aşteptăm cu bicicleta ta sau poţi încerca o plimbare pe roţile Cicloteque.

Din 10 iunie, bicicletele pot fi închiriate şi returnate la oricare dintre cele 3 centre din Reţeaua Cicloteque (Facultatea de Drept, Parcul Tineretului şi Parcul Herăstrău).

Vei putea folosi în curând sistemul de plată online de pe www.cicloteque.ro ca să închiriezi şi să rezervi biciclete cu reduceri şi variante avantajoase de închiriere.

Cicloteque este un proiect demarat din august 2008 de MaiMultVerde şi UniCredit Țiriac Bank, în parteneriat cu Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, şi își propune o soluție directă de transport alternativ pentru a reduce emisiile cauzate de traficul rutier.

Ne vedem la centre!