Euro Mini Storage, noul partener operaţional al MaiMultVerde - Comunicat de presă

Bucureşti, 12 aprilie 2010

MaiMultVerde beneficiază, începând de la 1 aprilie 2010, de sprijinul Euro Mini Storage, cea mai modernă şi mai sigură soluţie de depozitare din România. Spaţiul pus la dispoziţie de Euro Mini Storage va fi folosit de MaiMultVerde pentru depozitarea în siguranţă a materialelor şi uneltelor folosite în proiectele desfăşurate, precum şi pentru bicicletele Cicloteque în perioada în care nu sunt folosite.

Spaţiul de 23 de metri pătraţi pus la dispoziţie de Euro Mini Storage va rezolva una dintre cele mai mari probleme ale MaiMultVerde: spaţiul de depozitare pentru toate materialele şi uneltele folosite în proiecte. Materialele promoţionale, cazmalele şi găleţile folosite pentru plantat, mănuşile şi sacii folosiţi în acţiunile de curăţenie, precum şi bicicletele Cicloteque sunt acum la îndemână prin acest serviciu de depozitare cu autoservire.

Unitatea de depozitare este accesibilă în intervalul 7-23, are un sistem de alarmă propriu şi sistem de acces cu cartele magnetice. Clienţii pot beneficia şi de transport cu ajutorul autovehiculelor puse la dispoziţie de Euro Mini Storage, precum şi de materiale auxiliare necesare unei bune depozitări şi organizări a spaţiului (materiale izolante, bandă adezivă, cutii de carton, rafturi etc.).Valoarea comercială a serviciului pus la dispoziţie de Euro Mini Storage se ridică la suma de 6000 euro.

„Euro Mini Storage se alături partenerilor MaiMultVerde, demonstrând astfel că protecţia mediului poate fi sprijinită indiferent de activitatea comercială desfăşurată. Mulţumim Euro Mini Storage pentru că a creat mai mult spaţiu pentru mai mult verde”, a declarat Doru Mitrana, director executiv Asociaţia MaiMultVerde.

Euro Mini Storage se implică activ în viaţa comunităţii locale atât în mod direct, prin oferirea acestui serviciu de depozitare unic pe piaţă, cât şi indirect, prin sprijinirea activităţii asociaţiilor non guvernamentale. Suntem foarte încântaţi că am reuşit să ajutăm Asociaţia MaiMultVerde oferindu-i pe lângă spaţiul de depozitare, condiţii ireproşabile, siguranţa materialelor depozitate şi sprijinul unui partener de încredere pentru desfăşurarea proiectelor atât de utile societăţii civile şi mediului. Noi, cei de la Euro Mini Storage, credem că pasiunile ar trebui să ocupe timp, nu spaţiu, de aceea susţinem proiectele MaiMultVerde„ declară Danu Temelie, Managing Partner Euro Mini Storage.

Informaţii suplimentare:

Anamaria Bogdan, Manager comunicare MaiMultVerde
email anamaria.bogdan@maimultverde.ro
tel. 0755 224816

Laura Bănică, PR Manager Millenium Communications
email laura.banica@millcomm.ro
tel. 0730.025.819

Note pentru jurnalişti

1. Asociaţia MaiMultVerde, organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi de protecţie a mediului, are misiunea de a construi o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. În primii doi ani de funcţionare, 2008 şi 2009, MaiMultVerde a lucrat cu peste 11.000 de voluntari, a plantat 383.700 puieţi, a strâns 262 de tone de deşeuri, a deschis primul centru de închiriat biciclete din Bucureşti, Cicloteque, a derulat două campanii naţionale de informare şi educaţie şi a organizat prima gală de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde în primii doi ani a depăşit 1.800.000 de euro. Fondurile au fost obţinute din sponsorizări oferite de marile companii din România.

Informaţii la zi despre MaiMultVerde şi proiectele desfăşurate sunt disponibile pe www.maimultverde.ro.

2. Euro Mini Storage şi-a deschis oficial porţile la începutul anului 2010 şi este unicul serviciu de depozitare cu autoservire din România. Serviciul oferă clienţilor condiţii de depozitare şi siguranţă fără precedent, adresându-se atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice. Euro Mini Storage a fost fondat de către un grup de investitori canadieni printr-o investiţie de aproape 8 milioane de euro pe piaţa imobiliară şi a serviciilor de depozitare din România. Locaţia, situată în partea de est a Bucureştiului, pe Bd. Theodor Pallady la nr 42 J, oferă clienţilor peste 1000 de unităţi de depozitare (cu dimensiuni cuprinse între 1m2 şi 27 m2), accesibile pe baza cartelelor magnetice.

Clienţii pot accesa site-ul www.euroministorage.ro pentru informaţii suplimentare.