Hai la CicloTura de toamnă!


 
Cicloteque invită bicicliştii din capitală la o "ciclotură de toamnă" pe străzile capitalei!

Ia bicicleta de coarne şi vino sâmbătă, 17 octombrie, de la 11:15 dimineaţa să dăm o tură de toamnă la pedale pe traseul Unirii / Alba Iulia / Magheru / Romană / Victoriei / Charles De Gaulle / Piaţa Presei şi retur tot la Unirii.Punctul de plecare va fi din B-dul Unirii (Piaţa Unirii), de pe malul Dâmoviţei, lângă staţia R.A.T.B. (pe traseul autobuzului 123, aruncă o privire şi pe hartă).  

Pentru ciclotura de toamnă, centrul Cicloteque pune la dispoziţie 50 de biciclete gratis pentru întreaga zi. Rezervări pe adresa centru@cicloteque.ro (lasă numele şi un nr. de te.) sau direct la sediul Cicloteque, în curtea Universitatăţii din Bucureşti din Bd. Mihail Kogălniceanu Nr. 36-46  Sector 5 Bucureşti.

Ciclotura de toamnă susţine mersul pe bicicletă ca mijloc de deplasare alternativ în oraş cu orice prilej şi în orice anotimpCool

Ciclotura de toamnă este organizată de Cicloteque prin MaiMultVerde şi UniCredit Ţiriac Bank şi este sprijinită de amdoar18ani.ro, bicla.ro, velorutia.ro, batesaua.ro şi bikersteam.ro .

Prinde la pedale ciclotura de toamnă!