MaiMultVerde prezintă Raportul Anual 2012


 

Asociația MaiMultVerde lansează Raportul anual 2012. Din cele aproape 70 de pagini ale documentului, veți afla ce am realizat anul trecut, ce oportunități și ce probleme am întîlnit și vă dezvăluim proiectele pe care dorim să le continuăm.

Doru Mitrana, directorul asociației, face o sinteză a activităților noastre încă din cuvântul înainte al raportului:
 

"Acum, la final de an avem un plan de acţiune axat pe dezvoltarea capacităţii organizaţiei în zona de advocacy și implicare publică, pe domeniile în care MaiMultVerde și-a afirmat și confirmat deja priceperea: gestiunea deșeurilor, mobilitatea urbană și protecţia pădurilor. La acestea am adăugat ca domeniu de expertiză managementul ariilor protejate și dezvoltarea durabilă a acestora, astfel că lucrăm la elaborarea planului de management pentru aria protejată dobrogeană Deniz Tepe."Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat peste 100.000 de puieți, am strâns 280 de tone de gunoi, am redus emisiile de carbon cu 54 de tone și am oferit biciclete unui număr de 17.000 de utilizatori Cicloteque. Am fost în continuare prezenți online, pagina MaiMultVerde având acum peste 15.000 de fani, iar contul de Twitter în jur de 3.000 de urmăritori.

Printre cele mai mari proiecte din 2012, s-au aflat:
 


Mai mult decât oricând, în anul 2012, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 2.900 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. De asemenea, peste 
7.000 de persoane sunt la curent cu noutățile din domeniul protecției mediului si cu initiațivele Asociației MaiMultVerde prin intermediul e-newsletter-ului

 

Din raportul nostru pe 2012, veți mai afla despre sursele noastre de finanțare, detalii despre implicarea fiecărui sponsor și partener în proiectele noastre, despre modul în care presa a refelctat activitățile noastre și veți face cunoștință cu membrii board-ului și cu personalul asociației.
 

>> citeşte online Raportul Anual 2012 al Asociației MaiMultVerde pe Issuu.com sau descarcă-l în format PDF (pentru a-l vizualiza ai nevoie de Adobe PDF Reader, care poate fi descarcat gratuit de aici).