Mâine începe cea de-a doua ediţie a GreenBizForum


 
Comunicat de presă
Bucureşti, 12 octombrie 2009


Revista Biz va organiza în data de 13 octombrie 2009 la Hotel Intercontinental GreenBiz Forum, eveniment de o zi dedicat tendinţelor şi modelelor de succes în afacerile sustenabile, metodelor de finanţare pentru afacerile green, proiectelor sustenabile şi culturii corporatiste green în companiile de top.

22 de speakeri, reprezentanţi ai sectorului public, privat şi corporatist, zeci de specialisti în CSR, marketing, ONG-uri de mediu şi antreprenori greenbusiness şi-au confirmat deja prezenţa la cea de a doua edţie a GreenBiz Forum.

Programul forumului include GreenFair - întalniri one2one, standuri şi prezentarea a nouă dintre cele mai importante proiecte de mediu din 2009 precum şi trei sesiuni de conferinţe ce prezintă soluţii de finanţare, studii de caz ale celor mai reuşite programe de CSR din Romania, precum şi dezbaterea standardelor internaţionale de CSR şi stakeholder engagement cu Martin Neureiter, Task Group Leader al ISO 26 000 pentru CSR din 2010 şi John Aston, General Manager AstonEco Management.

The main trends in eco field are going in the direction to broaden the term eco from the purely environmental connotation to include social, ethical, diversity and many other issues. ISO 26 000 is a reaction to this. It will become the business strategy for doing business in the 21st century.” Martin Neureiter, Task Group Leader, ISO 26 000 CSR. “

Feedback-ul excelent al participanţilor şi partenerilor primei ediţii ne-a convins că este necesară o urmare cât mai rapidă a evenimentului. De aceea, am lucrat împreună cu câţiva dintre cei mai reputaţi specialişti în CSR şi green pentru a crea un program incitant care să includă nu doar cele mai arzătoare teme ale momentului în green şi CSR ci chiar să anticipeze cerinţele în domeniu.” a declarat Gabriela Enescu, consultant marketing si strategie, revista Biz.

In audienţă vor participa top şi middle management din companii mari, specialişti PR, corporate communication officers, brand manageri interesaţi de strategii de green marketing, antreprenori eco, ONG-uri, reprezentanţi ai oficialităţilor care prezintă norme şi legislaţie în domeniul green.

Mai multe detalii despre program consultati http://www.bizforum.ro
Persoana de contact:
Alina Mihai, Marketing Coordinator Biz,
alina.mihai@bmg.ro
0723.972.221
.

*** Revista Biz a fost lansată în anul 2000 din convingerea că oamenii de afaceri din România au nevoie de un instrument care să le ofere resursele, ideile inovatoare, modelele de succes şi inspiraţia de a reuşi în afaceri. Biz se adresează managerilor români care au ajuns în top prin multă muncă, îndrăzneală, decizii inspirate şi, mai ales, ambiţie nemăsurată de a reuşi. În timp, Biz înseamnă mai mult decat o revistă de afaceri - este un brand complex şi o sursă completă de informare şi inspiraţie prin dezvoltarea unor proiecte ca: Zilele Biz, Biz Forum, Biz Academy, colectia de carti Biz Books: Lovemarks, Exponential Marketing si Blog Marketing sau ghidurile Biz.