Premiul ‘’România din suflete’’ pentru Dragoş Bucurenci şi MaiMultVerde


 
Dragoș Bucurenci, Directorul MaiMultVerde, este unul dintre cei 12 laureaţi ai trofeului ‘’România din suflete’’, decernat de Televiziunea Română, de Ziua Naţională, în cadrul emisiunii omonime transmise în direct, de la ora 17:10 pe TVR1.

Emisiunea prezintă „români care prin cariera şi faptele lor aduc în lume, un plus de imagine României”. Dragoş Bucurenci va fi luni, 1 decembrie, în platoul emisiunii, pentru a primi în direct diploma care premiază contribuţia sa la protecţia mediului înconjurător şi promovarea voluntariatului de mediu.

Dragoș va fi însoțit la emisiune de prieteni și colegi de la MaiMultVerde, cei care susțin “din suflet” cauza protecției mediului în România. Trofeele şi diplomele „România din suflete” vor fi înmânate de personalități publice.

Emisiunea România din suflete își propune să promoveze și să premieze o „altă” imagine a României în lume. Sunt prezentați oameni deosebiți, ale căror cariere şi reuşite merită să fie cunoscute şi apreciate de telespectatori. Printre cei omagiaţi se vor număra și Oana Pellea, Lucian Bute, Cristian Mungiu, Victor Piţurcă, soprana Leontina Văduva, violonistul Alexandru Tomescu, Alina Dumitru, şi muzicianul Johnny Răducanu.

Impresii și reacții de la emisiunepremierea  ‘’România din suflete’’ vă vom relata și pe blogul MaiMultVerde. Vă urăm vizionare plăcută luni, 1 decembrie, orele 17:10, la TVR1 (sau în reluare, tot pe 1 decembrie, de la orele 22:00, pe TVR Internaţional)!
Cum a fost la premiere: