Raport Anual 2009

raport_anual_2009_1Chiar dacă anul trecut a fost considerat an de criză, iar aşteptările erau sumbre, rezultatele au întrecut aceste aşteptări. Cu un buget cu aproape 300.000 de euro mai mic faţă de 2008, cantităţile de gunoaie adunate şi emisii de CO2 reduse, precum şi numărul puieţilor plantaţi au crescut în comparaţie cu anul precedent.

Prin proiectele desfăşurate, Verdis, Recycle, Raft & Race!, Viaţa după colectare, Livada BCR, Adoptă o pădure, Cursul de plantagistică, Cicloteque, primul centru de închiriat biciclete din Bucureşti, şi acţiunile realizate din fondurile adunate în cadrul Galei Verzi, MaiMultVerde a continuat să facă ceea ce şi-a propus de la înfiinţare: construirea unei noi culturi a voluntariatului pentru mediu în România. Numărul voluntarilor înscrişi pe platforma www.maimultverde.ro a ajuns  la 6.500, dintre care 3.045 au fost implicaţi în proiectele desfăşurate.

„Am trecut printr-un an extrem de greu, în care am simţit nu doar o dată concreteţea metaforei cu funia ajunsă la par. Am muncit de trei ori mai mult pentru fiecare euro strâns de la sponsori. Am văzut finanţări care au dispărut peste noapte şi am făcut proiecte noi de pe o zi pe alta. Nimic n-a fost, însă, în zadar. La sfârşit de an, ne-am regăsit, mai întremaţi, de cealaltă parte a crizei: am reuşit să obţinem tot ce ne-am propus şi să păşim cu fruntea sus în noul an.”
Dragoş Bucurenci, Preşedinte MaiMultVerde

Ce ne-am propus pentru 2009 şi rezultatele

raport_anual_2009_en
Ce am făcut
Finanţări
1.084.430 euro
790.082 euro
Puieţi plantaţi
Kg de gunoi strânse
Voluntari activi
Kg emisii de CO2 reduse
Menţiuni media (online şi offline) 755
1323

>> citeşte online Raportul Anual 2009 al MaiMultVerde pe Issuu.com sau descarcă-l în format PDF (pentru a-l vizualiza ai nevoie de Adobe PDF Reader, care poate fi descarcat gratuit de aici).

>> click here for the English version or upload the PDF file.