Raport Anual 2011

Sub semnul schimbării și nu al întrebării, MaiMultVerde s-a reinventat într-un an de criză economică globală, mizând pe aceleași valori ale constructivității și optimismului, dar și al implicării și activismului de mediu.

-

Anul 2011 a fost unul de luptă pentru menținerea și dezvoltarea valorilor voluntariatului pentru natură, responsabilizării individuale, a companiilor și autorităților cu scopul ameliorării problemelor de mediu din România, împlinirea nevoilor și necesităților comunității.

-

Datorită implicării și sprijinului voluntarilor și partenerilor, Asociația MaiMultVerde a realizat în anul 2011 un număr de 11 proiecte și activități de voluntariat cu rezultate concrete: 24.680 de puieți și pomi plantați, 6 tone de gunoaie adunate din natură și  o reducere a emisiilor de CO2 din atmosferă de 76,5 tone.

Aflați mai multe despre rezultatele obţinute la al-IV-lea an de la înfiinţarea Asociaţiei MaiMultVerde, cu un click pe coperta digitală Raport Anual 2011:

-

În 2011, MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a peste 2.000 de voluntari implicați direct în proiecte, 7.141 de voluntari sunt la curent cu activitățile de protecția mediului prin înscrierea la e-newsletter, iar peste 12.500 de voluntari promovează și urmăresc activitatea MaiMultVerde prin intermediul comunității voluntarilor de pe Facebook

-

Calculată ca valoare financiară, cuantumul muncii prestată de harnicii voluntari în 2011 se ridică la 106.032 lei, sumă la care se adaugă bugetul organizației din același an. Mulțumim tuturor voluntarilor și partenerilor care ne ajută zi de zi să continuăm ceea ce iubim să facem pentru Natură!

-

Putem afirma cu mulțumire, așadar, că MaiMultVerde  a continuat să facă ceea ce şi-a propus de la înfiinţare: să construiască o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. Am realizat cu succes proiecte prin care am reușit să schimbăm realităţi şi mentalităţi: Plantarea Fă cadou un copac!,  „Grătar Curat”, „Livada BCR”, , „Cicloteque”, „EcoChampions”, Plantarea Janssen România, Plantarea „Mic și Ecologist”, Plantarea Adoptă o pădure - Cosmote România, Plantarea Auchan, Plantarea „Țara lui Andrei” și Aniversarea MaiMultVerde.

-

Mulțumim sponsorilor care ne-au susținut și cu ajutorul cărora am avut puterea să înfăptuim lucrurile bune pe care ni le-am propus pentru protecția mediului în anul 2011: CEZ Group, Petrom SA, UniCredit Țiriac Bank, Heineken România, ING Asigurări de Viață, Johnson&Johnson, Cosmote România, Galeria Real, Fundația Vodafone, Auchan, BCR, BNP Paribas, Asociația Familie Sănătoasă.

>>
citeşte online Raportul Anual 2011 al MaiMultVerde pe Issuu.com sau descarcă-l în format PDF (pentru a-l vizualiza ai nevoie de Adobe PDF Reader, care poate fi descarcat gratuit de aici).