Scoate ''picnicarul'' la iarbă maimultverde!


 
Îți plac happy-endurile la picnic? Atunci ești exact ingredientul pe care-l căutăm pentru ca picnicarii care lasă gunoaie în natură să dea de gustul curățeniei la locul de distracţie. Te vrem coordonator de voluntari care știu să schimbe atitudini de picnicari!

MaiMultVerde
și Golden Brau te cheamă timp de 3 luni la voluntariat ( în perioada 1 mai - 31 iulie), într-o campanie de curățenie și muncă de convingere ecologistă a ''picnicarilor'' neglijenți de pădure, plajă sau stepă.

Coordonatorii de voluntari selectaţi vor ajunge cu echipe de voluntari MaiMultVerde în Regatele Micilor din judeţele Argeş, Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Dolj, Gorj şi Hunedoara. Vom oferi celor ieşiţi la iarbă verde saci şi mănuşi pentru strânsul gunoaielor şi vom pune o vorbă bună pentru natură, de dragul curăţenieiSmile

Coordonatorul voluntarilor va reprezenta MaiMultVerde în teritoriu și avea în grijă să:

  • ajute la obținerea parteneriatelor și aprobărilor cu primăriile și firmele de salubritate din zonă (perioada 20 aprilie - 1 mai)
  • recruteze 50 de voluntari din zona lor și să îi coordoneze la desfășurarea acțiunii ecologiste din perioada 1 mai -31 iulie
  • cunoască și să predea 'instructajul de curățenie' deopotrivă pentru voluntarii din subordine și picnicari

Înscriem voluntari cooronatori cutezători şi convingători pe adresa asociatia [at] maimultverde.ro până la 22 aprilie 2010. Şoptiţi în mail numele şi prenumele, vârsta şi un număr de telefon, poate şi o experienţă de gradul 3 cu picnicari în care aveţi happy-end şi nu v-a sărit muştarul.  La subiect, toarnă nişte "Golden Brau".

Pe ei, pe grătarul lor!