Țară, țară,‘’România prinde rădăcini’’ vrea voluntari!


 
Campania de reîmpădurire 'România prinde rădăcini' dă startul unor noi runde de plantări pentru anul 2009. Dacă vrei să dai o mână de ajutor la plantări, te poți înscrie ca voluntar al Asociației MaiMultVerde!

"România prinde rădăcini" este o campanie Realitatea Tv susținută de Petrom, cu sprijinul MaiMultVerde și în parteneriat cu RNP Romsilva , cu scopul reîmpăduririi zonelor afectate de viiturile și inundațiile din iulie 2008.

Coordonatele plantărilor sunt:

•    duminică, 22 martie 2009, la Dăbuleni, jud. Dolj

Plecărea spre Dăbuleni are loc dimineața din București, de la ora 7:00, Piața Revoluției - parcarea de la Ateneu(fostul restaurant Cina).

MaiMultVerde asigură transportul cu microbuzul, sandwich-urile de dimineață și prânz. Puieții și ustensilele necesare pentru plantare sunt asigurate de organizatori. Întoarcerea în București va fi în jurul orei 18:00.

•    vineri, 27 martie 2009, la ieșirea din Iași, spre localitatea Sculeni, plecarea cu microbuzele MaiMultVerde din Iași (vom reveni curând cu locația exactă a plecării din Iași)
•    vineri, 24 aprilie 2009, la Comănești, jud. Bacău, plecarea va avea loc din Bacău (vom reveni în curând cu locația exactă a plecării din Bacău).

Înscrierile pentru voluntariat se fac pe adresa ionut@maimultverde.ro, unde veți specifica numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și ziua/zilele în care doriți să plantați.

Înscrierile până în data de vineri, 20 martie.

Puteți da o mână de ajutor oamenilor și naturii, care au suferit în urma defrișărilor și a inundațiilor.
Voluntariatul poate ajuta România să prindă rădăcini !