Craft Interactive pune umărul la împădurirea țării prin donarea unor puieți Asociației MaiMultVerde, la fiecare proiect finalizat.

Motivele

Un mare filosof spunea așa: decât să te lupți să schimbi un trecut greșit, mai bine depui efort să construiești ecologie craft interactiveunul nou. Suntem cu toții părtași la distrugerea naturii și făcem acest lucru mai mult sau mai puțin conștient. Sigur că putem îmbunătăți puțin situația prin reducerea numărului de hârtii imprimate sau prin optimizarea activităților cotidiene din lumea modernă în care trăim, dar… știm că nu este de ajuns. Ritmul cu care pădurile dispar depășește puterea noastră de a ne adapta la noua dogmă a responsabilității sociale. Ar fi fost mai ușor dacă acei copaci ar oferi internet gratis sau bani, dar din păcate ei ne oferă “doar” oxigenul pe care-l respirăm.

Bun, ce vom face?

Așa că am decis să fim activi în construirea unui nou viitor, mai curat și mai sănătos, printr-un parteneriat inteligent, construit împreună cu Asociația MaiMultVerde, prin care am decis să donăm puieți în urma fiecărui proiect lansat online sau unei campanii finalizate de noi. Ne dorim să ne bucurăm în viitor de o statistică formată dintr-un număr cât mai mare de copaci plantați în România, ce ne vor purta numele, știind chiar că, poate, nu ne vom bucura de umbra lor.

În același timp, vom începe o acțiune de evanghelizare în rândul actualilor sau noilor clienți; iar ei, la rândul lor, se vor implica indirect, prin responsabilitate socială și vor fi și ei ecologiști cu ajutorul nostru. Ei ne vor dărui încredere, alegând să lucreze cu noi.

Am fost de la început orientați spre ecologie, o spune și culoarea branding-ului nostru, dar nu ca azi, când suntem mai conștienți și mai responsabili social ca oricând.

Craft Interactive