Casa este habitatul tău natural, locul în care te simţi cel mai bine, unde ai toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ţi îndeplini nevoile de bază şi nu numai.

Ce te faci atunci când obiectele se încăpăţânează să ocupe mai mult spaţiu decît le poţi tu oferi?

Să ne imaginăm, în analogie, un caz din natură: suprapopularea unui iaz cu plante subacvatice duce la alterarea calităţii apei.

La fel şi casa ta, se poate sufoca din cauza lucrurilor pe care le tot aduni fără a avea spaţiul necesar pentru depozitarea lor. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţi definitiv la ele!

Dintre anotimpuri, iarna este cel mai mare duşman al spaţiului din apartamente: haine groase, echipament voluminos pentru sporturile de iarnă, sanie, patine, schiuri, clăpari, snowboard, chiar şi bradul de Crăciun (cel din plastic, pe care îl refoloseşti în fiecare an). La începutul anului, deja te simţi sufocat şi ai vrea să vină primăvara cât mai repede. Dacă nu o poţi grăbi, poţi cel puţin să anticipezi curăţenia de primăvară şi să depozitezi lucrurile de care nu mai ai nevoie. Unde? La Euro Mini Storage! Acolo ţinem şi noi echipamentele pentru plantări, pe timp de iarnă.

Euro Mini Storage este primul mini-depozit cu autoservire din România, locul în care poţi depozita lucruri de care nu ai nevoie imediat. Practic, boxa Euro Mini Storage este o extensie a casei tale. Plata se face sub forma unei chirii lunare, variind în funcţie de mărimea boxei. Avantajele unui depozit cu autoservire sunt siguranţa (doar tu ai acces la boxa ta), ventilaţia şi aerisirea spaţiului, posibilitatea de a schimba obiectele depozitate şi accesul nelimitat la boxă.