Cei 200 de elevi din proiectul EcoChampions îți dau întâlnire duminică, 6 mai, de la ora 13.00, în campusul Universității Ovidius din Constanța ca să amenajați și să înverziți împreună un teren de 1,3 hectare.

Activitatea de voluntariat presupune plantarea unor flori, arbuști și arbori foioşi, amenajarea unui loc de petrecere a timpului liber şi recreere pentru locuitorii Constanţei.

Dacă vrei să dai o mână de ajutor la înfrumusețarea spațiului public din Constanța, te așteptăm cu drag alături de voluntarii EcoChampions.

Adresa exactă este: Aleea Universităţii, nr.1 (Campus, corp B). Plantarea este realizată cu sprijinul Universităţii Ovidius din Constanţa.

Toți cei interesați sunt rugați să scrie un e-mail pe adresa andreea.popescu [at] maimultverde.ro sau să își anunțe participarea la numărul de telefon 0746 050 011 (Andreea Popescu -Asistent Comunicare, Asociația MaiMultVerde).

EcoChampions este un proiect educaţional realizat de Asociaţia MaiMultVerde şi Grupul CEZ în judeţul Constanţa. În cadrul acestui proiect, cluburile de elevi de la şcolile înscrise în proiect trebuie să pună în practică 25 de proiecte de voluntariat în folosul comunităţii.

Vă așteptăm cu voie-bună la lucrările de primăvară EcoChampions!