euroministorageCei care ne cunosc știu că noi nu aruncăm lucrurile pe care le folosim la activitățile noastre sau la birou, chiar dacă unele dintre ele sunt uzate. În primul rând, încercăm să le recondiționăm sau să le reparăm dacă este cazul şi să le refolosim, evident (unul dintre cei 3R). Pe timpul iernii, le ducem în depozitul nostru de la Euro Mini Storage, unde se „odihnesc” în condiții de igienă și securitate optimă.

Primăvara aceasta, facem schimbul de unelte și obiecte care ne trebuie la următoarele plantări și acțiuni. La Euro Mini Storage, beneficiem de o boxă încăpătoare și avem acces între orele 7 și 23.

De fiecare dată când avem nevoie, ducem sau aducem de acolo cazmalele, gălețile, mănușile și alte obiecte de „recuzită” și ne ocupăm de cele care necesită întreținere. La depozit accesul se face cu mașina, și Euro Mini Storage ne pune la dispoziție utilaje de transport.

Despre acest sistem self-storage puteți citi pe site-ul oficial. Iată o sinteză tehnică a depozitului:

  • acces la boxă în orice zi, între orele 7 și 23. Există posibilitatea de acces și pe timpul nopții, la cerere.
  • sunt boxe de mărimi diferite, între 1 și 35 de metri pătrați. Cele mai solicitate sunt boxele de 3 și 4 metri pătrați.
  • accesul auto se face prin Bd. T. Pallady, aproape de ieșirea pe Autostrada Soarelui.
  • acces cu card la poarta mare, poarta clădirii, lift. Chiar dacă a intrat cineva o dată cu tine, tot trebuie să scanezi cardul, pentru ca sistemul să te recunoască și să te lase să ieși la final.
  • poți folosi lacătul tău sau cumperi de la ei. Fiecare boxă are alarmă individuală și depozitul este păzit tot timpul.
  • la parter, ai sisteme de transport și ridicare: cărucioare, liză, transpalet.

Mai multă siguranță pentru lucrurile tale chiar că nu poți avea: paznic non-stop, sistem de supraveghere video, alarmă în caz de efracție. Iar dacă dorești, tot la EMS îți poți stabili sediul social al firmei.