Joi, 10 decembrie 2009, Camera de Comerț și Industrie a României a găzduit cea de-a treia ediţie a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa. Evenimentul a fost organizat de Grupul de Presă Reporter în parteneriat cu CCIR.

Ediția de anul acesta a avut trei secțiuni noi: secţiunea în care au fost decernate premiile supuse voturilor,  secţiunea premiilor oferite din partea echipei redacţionale a publicaţiei Infomediu Europa şi o a treia secţiune a premiilor a fost dedicată campaniei „Ofensiva VERDE Continuă”, iniţiată şi demarată în 2009 de Grupul de Presă Reporter în parteneriat cu Asociaţia RoRec.

Printre câștigători s-au numărat Asociația Environ – Premiul „Asociații Pro-Mediu”, Petrom, cu proiectul „Tabăra din Țara lui Andrei” – Premiul CSR și CEC Bank – Premiul „Banca Verde”. Dragoș Bucurenci, președinte MaiMultVerde, a primit Premiul „Omul Verde” iar Daciana Sârbu, europarlamentar, a excelat în „Ecoatitudine”. Premiul „Generaţia Eco” a ajuns la Fundaţia Concordia iar Premiul „O societate verde – o societate curată” a fost câștigat de Agent Green.