Grătar Curat 2011, campania de curăţenie, informare şi responsabilizare a ‘grătăragiilor’din ţară, demarată de MaiMultVerde şi Golden Brau, te cheamă la arme alături de 30 de voluntari MaiMultVerde duminică, 17 iulie, în Pădurea Gârboavele din jud. Galaţi.

Avem nevoie de ajutorul tău ca să dăm un exemplu pozitiv oamenilor care nu îşi strâng gunoiul după ce merg la grătar. Dacă ai peste 18 ani şi vrei să te numeri printre cei 30 de voluntari de la Galaţi, scrie un e-mail cu subiectul Grătar Curat Galaţi pe adresa dumitrascu_ionut_d [at] yahoo.com (Ionuţ Dumitraşcu – coordonator „Grătar Curat” la Galaţi) şi înscrie-te la acţiune!

Lasă numele, prenumele, vârsta şi un nr. de telefon de contact. După înscriere, vei fi contactat pt. confirmarea participării la acţiunea de voluntariat şi vei primi mai multe detalii organizatorice.

MaiMultVerde asigură voluntarilor transport gratuit cu microbuzul din oraşul Galaţi, mâncare şi apă pt. masa de prânz, materialele de curăţenie, tricoul şi şapca de voluntar „Grătar Curat”. Acţiunea de curăţenie şi informare se va desfăşura timp de o zi, de la ora 9.30 la 15.30, cu pauză de prânz inclusă.

Hai cu noi duminică, 17 iulie, să curăţăm, să informăm şi să ne distrăm la Grătar Curat  în Pădurea Gârboavele!