Revista Infomediu Europa s-a relansat în această primăvară sub o nouă formă – una mai prietenoasă cu mediul încojurător. Noul număr, lansat la 2 martie, este realizat exclusiv pe hârtie 100% reciclată. Infomediu Europa se alătură marii familii europene a publicațiilor tipărite pe hârtie produsă din deșeuri reciclate.

La evenimentul de relansare, de la Seneca Anticafe, un spațiu la fel de eco – au participat reprezentanți de marcă ai instituțiilor publice de mediu, ONG-uri și manageri de top, care activează în domeniul mediului. 

infomedia europa

Autoritățile de mediu, dar mai ales actorii privați din domeniu, au fost surprinși și, totodată, încântați de faptul că o companie privată românească a avut o astfel de inițiativă: de a pune protecția mediului mai presus de costurile pe care le implică o asemenea schimbare. Revista Infomediu Europa salvează lunar 4 copaci, 8.250 de l de apă și 1.100kw energie. În plus, aerul ambiant este cu 6,5 kg noxe mai curat, datorită utilizării acestui tip de hârtie.

Despre Infomediu Europa

Revista Infomediu Europa este o publicație tipărită lunar în limba română, care abordează subiecte diverse din domeniul larg al protecției mediului. Este singura revistă din țară care este membră a European Environmental Press – una dintre cele mai importante organizații europene de mediu, din care fac parte publicațiile considerate lider în țara de origine. Distribuția se face pe bază de abonament și ajunge lunar la diferite ministere, primării, la Agenția Națională pentru Protecția Mediului (inclusiv agențiile din teritoriu), la Garda Națională de Mediu, la companii private care activează în domeniul mediului și la alți actori privați și persoane fizice interesate de protecția mediului.