wonder_garagePrimăvara natura se înnoieste, iar oamenii îşi înnoiesc garderoba. Wonder Garage Sale vine cu o propunere interesantă pentru cumpărăturile necesare. Vino sâmbătă, 5 martie, în spaţiul de evenimente din strada Popa Nan, nr 82 să îţi achizitionezi obiecte cu poveste, la preţuri fantastice.

Dacă te grăbeşti, poţi să intri în posesia unora care au aparţinut vedetelor autohtone Gina Pistol, Raluca Lăzăruţ, Dana Săvuică, Vali Bărbulescu, Sophia, DJ Miki Love, Ellie White, Daiana Anghel, Cori Grămescu şi Elena de la Mandinga. Fiecare a ales obiecte pe care le-a folosit cu drag, dar care acum nu îşi mai găsesc locul în garderobă ori în casa lor sau care, pur şi simplu, merită să fie valorificate în scopuri caritabile.

Orice cumpărător de la Wonder Garage Sale poate face o faptă bună, căci banii strânşi din vânzarea obiectelor donate de către vedete vor fi redirecţionati către Asociaţia MaiMultVerde. Taxa de intrare pentru cumpărători este de 5 lei, aceştia primind o bere Redd’s din partea casei.