Project Description

15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România. Vrem să ajutăm pădurea să-şi reîntregească familia. Ne ajuți și tu dacă faci cadou celor dragi un copăcel, pe care-l vom planta cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde. Sărbătoreşti astfel nu doar bucuria de a împărtăși cu ceilalți, ci și cu pădurea, pe care o vei găsi tot acolo şi în anii următori.

Pentru a face cadou un copăcel, te invităm să alegi una dintre campaniile de mai jos. Deşi toate au acelaşi scop, diferenţa dintre ele este felicitarea pe care o vei oferi persoanei dragi ţie. Aceasta are un design uşor schimbat, corespunzător campaniei din care face parte. Astfel, poţi alege dintre campaniile tematice, precum cele de Crăciun sau Paşte, Sf. Valentin sau 8 Martie sau pe cele specifice anotimpurilor.

Pentru fiecare 10 lei donaţi, un copăcel va purta numele persoanei dragi. În urma acţiunii de plantare, atât persoana dragă, cât şi tu veţi primi o fotografie cu copăcelul plantat, iar în viitor te vom ţine la curent cu evoluţia acestei păduri.

Îţi mulţumim!

Află mai multe despre campania „Fă cadou un copac!”.

infografie-pasi-donatii

Iată cum funcționează sistemul de donații:

  1. Alege o campanie din cele de mai jos.
  2. Selectează valoarea donată: 10, 30, 50, 100 sau 150 de lei. Pentru fiecare 10 lei donați, noi vom planta un puiet. Apoi apasă Donează.
  3. Completează datele tale personale. În aceeași pagină, scrie numele prietenului căruia îi faci cadou puietul. De asemenea, introdu o singură adresă de e-mail a prietenului. Pe acea adresă îi vom trimite noi mai târziu informații despre evoluția copăcelului. Dacă vrei să faci puieți cadou mai multor prieteni, fă câte o donație de 10 lei și introdu de fiecare dată numele prietenului și o adresă de e-mail a lui.
  4. Introdu datele despre cardul bancar cu care efectuezi plata.
  5. Vei primi un e-mail de confirmare și un fișier PDF ataşat – felicitarea pe care o poți personaliza. Introdu în câmpurile speciale numele prietenului şi numele tău și trimite-i un e-mail cu felicitarea sau tipăreşte-o şi dă-i-o personal.
  6. Înaintea plantării copăcelului, atât tu, cât şi persoana dragă veţi fi invitaţi la acţiunea de plantare pentru a-l înrădăcina. Ulterior, veţi primi o fotografie cu copăcelul plantat.

Dacă întâmpini probleme sau ai întrebări, scrie-ne la asociatia@maimultVerde.ro. Spor la plantat!