MaiMultVerde caută stagiar/ă pentru Departamentul de Comunicare.

Persoana care va fi recrutată pentru această poziţie va seconda Managerul de Comunicare în activităţile de comunicare internă şi externă, învăţând să dezvolte strategii de comunicare şi relaţii publice în funcţie de specificul unui proiect, să redacteze materiale de informare şi PR pentru media clasice şi neconvenţionale, să comunice eficient, să organizeze evenimente, să iniţieze, dezvolte şi întreţină relaţii cu jurnaliştii şi cu terţi implicaţi în activitatea organizaţiei.

Oferim un program flexibil (prezență obligatorie cca. 4 ore pe zi, negociabil Wink), învăţătură pe pâine şi bună dispoziţie.

Atenţie! Acesta este un post neremunerat, destinat celor care doresc să se formeze într-un mediu dinamic, profesionist, nonconformist şi prietenos. Durata angajamentului va fi de minim 6 luni şi, dacă o să comunicăm bine în perioada stagiului, îți poți prelungi șederea la MaiMultVerde.

Dacă te interesează, trimite-ne un CV și un scurt e-mail informal de intenție pe adresa anamaria.bogdan [at] maimultverde.ro, în care ne explici de ce ai vrea să lucrezi în Departamentul de Comunicare al Asociației MaiMultVerde.

Termen limită: 7 aprilie 2010

PS. Toți cei înscriși, inclusiv cei respinși, care nu vor fi selectați pentru un interviu, vor primi răspuns pe e-mail în decurs de maxim trei săptămâni după termenul limită. Rugăm să fiți cu răbdare și să nu solicitați răspuns pe mail la scurt timp după înscriere. Vă mulțumim anticipat.

Succes!