proiect_ciresarii2[1]Poti sa sa ajuti la crearea unui spatiu de poveste pentru copiii centrului de plasament Cireșarii II din Bucuresti?  Proiectul “La treabă, Cireșari!” cauta 40 de voluntari care să ajute la lucrarile de sapatura, nivelare si amenajare a terenului de 1500mp din jurul centrului.

Vei participa la crearea unui loc de joaca, perimetru de sport, spatiu verde si gradina de legume si fructe pentru copiii de la Centru. Mai mult,  cei 35 de copii vor invata alaturi de tine cultivarea si ingrijirea legumelor. Poti incuraja astfel educatia copiilor prin dezvoltarea armonioasa, educatie pentru hrana naturala si un comportament ecologic fata de resursele naturale si plantele autohtone.

Pentru inscrierea in program, poti trimite un email la adresa niculea_gabi@yahoo.com cu următoarele date: nume, varstă si date de contact (numar de telefon, adresa de email) si vei primi un email de confirmare a inscrierii in cel mai scurt timp posibil. Perioada de desfasurare a proiectului este pana la data de 15 august 2013. Pentru mai multe detalii despre program si actiunile de voluntariat, contacteaza organizatorii de la Asociatia Echipa Omenirii.

Centrul de Plasament Cireșarii este situat în Prelungirea Ferentari nr. 72-74, sector 5, București și adapostește un număr de 35 de copii în regim de urgență. Centrul este amenajat în incinta unei foste școli, clădirea și curtea aferente fiind date în folosința Centrului prin Hotărârea Consiliului Local nr.92/22.04.1999.

>> descarca in format .pdf si citeste mai multe din pliantul La treaba ciresari

“La treabă, cireșari!” promovează voluntariatul în comunitatea locală, prin atragerea unui număr estimat de 40 de voluntari, care să participe atât la execuția amenajării cât și la activitățile educative cu copiii. Si tu te poti numara printre cei 40 de voluntari, poti castiga astfel experienta si face fapte bune.

Proiectul este finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania.