Pe 27 martie, de la 20:30, Palatul Parlamentului, una dintre cele mai mari clădiri din lume, va stinge toate luminile interioare și exterioare, în semn de susținere  a evenimentului global Earth Hour (Ora Pământului).

La inițiativa WWF România, toți cetățenii responsabili vor stinge lumina pe 27 martie în semn de solidaritate cu Planeta.

Earth Hour, 60 de minute pentru planetă

Pe 27 martie, Bucureștiul va sărbători Earth Hour. Clădirile proeminente din oraș vor stinge luminile pentru o oră în mod simbolic. Ateneul Român, Opera Română, Teatrul Național București, Muzeul Național de Artă al României și Palatul Parlamentului, sunt doar câteva dintre clădirile din București care se vor stinge sâmbătă seara, timp de o oră.

Momentul stingerii luminilor clădirii Parlamentului va marca începutul unui spectacol care va include recitaluri 100% unplugged susținute de trupa Sistem, Mihai Mărgineanu și Lu Cozma, dar și o reprezentație de jonglerii cu foc, pusă în scenă de trupa Raja din Oradea. Spectacolul se va încheia la orele 21:30, odată cu reaprinderea luminilor la Palatul Parlamentului.

:: citește mai mult

Stinge și tu lumina mâine la ora 20:30!