În luna decembrie, PinkLime a inițiat campania națională de colectare a scaunelor de birou stricate. Ei adună, gratuit de la companii scaunele stricate, care apoi vor fi reparate și repuse în vânzare. Multe companii au aceste scaune aruncate în depozite sau sunt nevoite să plătească în plus serviciile de salubritate pentru ridicarea lor.

Scaunele vechi pe care nu le mai folosești pot ajuta la menținerea unor locuri de muncă nou create de PinkLime și se pot transforma și în pachete compensatorii atractive pentru companii.

PinkLime este un business social care reușește să scoată valoare umană și financiară din deșeuri. În prezent, are două linii de producție:

  1. mobilier ecologic de tip fotolii puf
  2. linia de reciclare a scaunelor de birou stricate

scaune PinkLime

La un an de când a intrat efectiv pe piață cu primul produs, PinkLime a reușit să crească afacerea.  În ianuarie 2015, vor deschidere propria linie de producție și vor crea 7 locuri de muncă, din care 5 vor fi pentru persoane dezavantajate.

„Noi credem cu tărie în produsele noastre și suntem cu adevărat pasionați de ele. Produsele noastre au puterea de a educa pe toți cei implicați, de la colaboratori, sponsori, până la cumpărători asupra problemelor de mediu și sociale care există dar și care, asa cum arătăm noi, au și soluții. Putem crea locuri de muncă în România, și mai ales, le putem crea în producție, domeniu de care foarte mulți se feresc. Și bijuteria afacerii noastre este că aceste produse sunt ecologice, sănătoase pentru mediu și pentru om„, a mărturisit Ștefan Sava, fondatorul PinkLime.

Companiile care au scaune stricate sunt îndemnate să intre în legătură cu echipa:

Facebook: www.facebook.com/pinklime.co
Website: www.pinklime.co
Email: stefan@pinklime.co

Despre PinkLime

PinkLime este un business social al Asociației Inotech, un ONG înființat în 2011 care are ca scop inovarea în domeniul produselor verzi / ecologice și crearea de locuri de muncă pentru persoane dezavantajate.