Știai că poți strânge fonduri pentru noi fără să părăsești locul din fața calculatorului? Uite, apasă pe acest link și deja ai colectat 1 dolar pentru noi: https://inpact.care/vcodes/2MQHJS. Mulțumim! 🙂

Este vorba despre un referral code prin care Diverta își arată sprijinul pentru Asociația MaiMultVerde. Organizația noastră este cauza favorită a magazinului și-i mulțumim din suflet pentru asta! Diverta a alocat pentru noi o sumă de bani în dolari. Ea este împărțită în bucăți de 1 dolar și, pentru a colecta banii, utilizatorii trebuie să apese pe acel link corespunzător codului nostru. Un click de la un utilizator diferit = 1 dolar. E simplu!

Cum funcționează, în detaliu

Referral code este un produs nou în România. Brand-ul care emite codul alocă o suma totală per cod. Fiecare susţinător al Asociației MaiMultVerde care va da click pe codul respectiv va face să aloce organizaței 1 dolar Astfel, susţinătorii care vor să ne sprijine o pot face printr-un simplu click, fără ca pe ei să-i coste ceva.

referral code

În viitor, brand-ul le va putea trimite utilizatorilor mesaje, însă numai mesaje cu contribuţia ataşată.  Brand-ul nu vede mailul susţinătorilor care colectează aceste contribuţii. Din platforma in/PACT, se trimite mesajul automat. Nu vei primi niciodată spam!

Vă îndemnăm să dați click pe link-ul special și să ne ajutați să colectăm fondurile necesare acțiunilor noastre de curățenie/igienizare și de plantare!