Shopping-ul și faptele bune pot fi îmbinate cu responsabilitate și eleganță. Este motivul pentru care am deschis primul Magazin MaiMultVerde caritabil pe shop.maimultverde.ro

Asta înseamnă că, pe lângă unicitatea produselor – 100% eco sau hand-made, realizate de voluntari și de negăsit în alte locuri- am inclus și componenta caritabilă: sumele obținute pentru fiecare produs cumpărat de tine vor fi cheltuite exclusiv pentru acțiunile de (re)împădurire ale voluntarilor MaiMultVerde din România.

KEEP CALM AND PLANT TREES, MaiMultVerde

Din ce în ce mai mulți consumatori au devenit conștienți că shoppingul, deși efemer prin natura sa, poate face diferența  pentru o viață mai bună și plăcută atât pentru cumpărător, cât și pentru cei din jur. Susținerea brand-urilor locale sau a cumpărăturilor caritabile se numără printre strategiile oricărui cumpărător care se respectă.

Pe shop.maimultverde.ro dăm ocazia acestor cumpărători responsabili, care știu ce înseamnă shopping cu efecte adverse reduse sau chiar pozitive pentru mediul înconjurător, să cumpere o faptă bună!

Printre produsele noastre se numără tricourile MaiMultVerde din bumbac organic, tricourile cu mesaje eco, sacoșe de pânză sau brățările de voluntar.

Organic t-shirt MaiMultVerde

Dacă alegi să achiziţionezi un produs din acest magazin online, ne ajuţi să oferim oportunităţi de voluntariat pentru mediu şi şansa de a participa la acţiuni de plantare pentru voluntari. Nu uita că fiecare copac plantat înseamnă reducerea cantităţii de dioxid de carbon din atmosferă. Prin acţiuni de împădurire, se reabilitează zonele deşertificate, cele afectate de inundatii şi alunecări de teren.

:: detalii și comenzi pe shop.maimultverde.ro