Mai multe vedete de pe planetă sunt dedicate cauzei protecției mediului. Notorietatea acestor artiști îi poate îndemna pe oamenii din întreaga lume să adopte un stil de viață sustenabil în raport cu natura. Iată câteva exemple demne de urmat, evidențiate de publicația Rolling Stone.

ADELE

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Prietenul ei, Simon Konecki, este directorul organizației Drop4Drop, o instituție dedicată furnizării de soluții pentru procurarea apei în mai multe țări defavorizate din lume.

U2

U2

Trupa este dedicată cauzelor mai multor organizații importante, precum RED, UNICEF și Amnesty International. Recent, U2 a colaborat cu Greenpeace pentru a protesta împotriva distrugerii pădurii Khimki din Rusia.

SHERYL CROW

Sheryl Crow

În turneul din 2010, ea a folosit pentru catering numai materiale biodegradabile, sticle refolosibile și combustibil bio. În Tennessee, artista este implicată într-o comunitate de fermieri.

JUSTIN TIMBERLAKE

Justin_Timberlake

În turneul din 2011, cântărețul a încercat să consume cât mai puține resurse. Timberlake deține un teren de golf eco, aproape de casa din Memphis, pe care-l întreține cât de bine poate.

MAROON 5

Maroon 5

Este cofondator al coaliției Green Music, prin care încearcă să-și facă turneele cât mai prietenoase cu mediul. Adam Levine crede cu tărie în energiile regenerabile și colaborează cu organizația Vote Solar.

Citiți și despre alte vedete care au ales un stil de viață verde, în publicația Rolling Stone.

Foto: Wikimedia, Wikimedia, Flickr, Wikimedia, Wikimedia