Proiecte în curs

Proiecte în curs

Cu apele curate

Promovarea iniţiativelor noi şi/sau inovatoare care contribuie la reducerea consumului de plastic și la un management sustenabil al deșeurilor.

Citește mai mult »
Proiecte în curs

Nu risipim mâncarea

Urmare a adoptării în iunie 2018, de către Parlamentul României, a noii legi privind combaterea risipei de alimente, având ca termen de publicare a normelor de aplicare data de 1 feb 2019, continuăm activitățile de combatere a risipei de alimente și promovare a redistribuirii surplusului de alimente, cu sprijinul donațiilor făcute în cursul anului 2018 de clienții Lidl România, dublate de companie, în continuarea proiectului „România împotriva Risipei de Hrană” derulat în parteneriat cu foodwaste.ch şi cu Fundaţia Centrul de resurse pentru participare publică (CeRe) în perioada 2015 – 2016.

Citește mai mult »
Proiecte în curs

Fă cadou un copăcel!

15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România. Vrem să ajutăm pădurea să-şi reîntregească familia. Ne ajuți și tu dacă faci cadou celor dragi un copăcel, pe care-l vom planta cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde. Din 2010 și până acum, peste 50.000 de puieți au fost oferiți în dar și plantați de voluntarii MaiMultVerde.

Citește mai mult »