Haina nu se pierde, garderoba se transformă!

De când a început Reforma garderobei în ideea revalorificării hainelor şi resurselor fără să piardă din stil şi calitate, platforma Vestimentaria.ro răspunde necesităţii de a redescoperi, împărtăşi şi purta cu drag vestimentaţii stilate, care riscau să fie aruncate.

Este adevărat că de cele mai multe ori preferăm să aruncăm hainele care nu ne mai vin bine, nu ni se mai potrivesc stilului personal sau pur şi simplu nu ne mai plac. Ce omite această atitudine? Hainele pot fi extrem de potrivite pentru altcineva.

Pe Vestimentaria.ro poţi vinde hainele pe care nu le mai porţi, le poţi schimba cu ale altcuiva sau poţi cumpăra ceva care-ţi place şi se aliniază stilului tău, sub îndrumarea unui fashion-editor dedicat.

Avantajele sunt vizibile, de la recuperarea banilor investiţi în vechile haine până la revalorificarea materialelor şi resurselor necesare fabricării altelor noi. Un plus de fascinaţie îl adaugă şi căutarea vestimentaţiilor puse la bătaie direct din dulapurile neîncăpătoare ale altcuiva, cu care s-ar putea să împărtăşeşti aceleaşi gusturi dar în momente diferite:)

Dacă ai ceva de vândut, de schimbat sau de oferit în materie vestimentară, nu pierzi banii şi timpul dacă îţi înscrii oferta pe www.vestimentaria.ro

Susţii astfel un stil de viaţă economicos la aceleaşi standarde şi nu încurajezi epuizarea unor resurse prin care mediul înconjurător are de pierdut. Face bine şi în momentele cu lipsă de inspiraţie sau atunci când ştii că stilul tău are nevoie să fie împrospătat.

Poţi alege să primeşti consiliere personalizată legată de stil, conformație sau siluetă, selecția hainelor tale reciclabile, fotografierea ţinutelor şi alte servicii care-ţi aduc buna-dispoziţie.

:: detalii şi operaţiuni pe vestimentaria.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.