Implică-te!

ARTĂ PENTRU NATURĂ

Acceptă #ProvocareaMaiMultVerde
și creează un mesaj pentru mediul înconjurător

Ziua mediului este în fiecare zi. Cu toții suntem interesați să respirăm un aer curat și sănătos, să le lăsăm copiilor noștri păduri verzi și ape limpezi, să refacem ceea ce de sute de ani am tot distrus.

Te simți verde? Acceptă #ProvocareaMaiMultVerde și vino în comunitatea artiștilor care luptă pentru un mediu curat și sănătos!

În fiecare lună, mediul înconjurător este sărbătorit printr-o zi specială. Aderă la una sau mai multe acțiuni  → creează un mesaj #verde →  declanșează o schimbare! Anul 2022 poate deveni anul #maimultverde.

Tot ce trebuie să faci este să creezi un mesaj pentru publicul tău, să îl postezi pe wall-ul tău cu hashtag-ul #provocareamaimultverde și să ni-l trimiți pe e-mail: asociatia@maimultverde.ro. Toate creațiile vor apărea pe platforma maimultverde.ro, iar la finalul anului vor fi premiate la Gala Mai Mult Verde

 
  • Ești designer vestimentar? Creează un produs sustenabil cu un mesaj puternic!
  • Ești grafician, ilustrator? Propune un vizual cu un mesaj puternic!
  • Ești pictor, desenator? Arată-ne natura prin ochii tăi!
  • Ești muzician? Compune o piesă pentru mediul înconjurător!
  • Ești fotograf? Surprinde problemele cu care se confruntă natura!

 

Accepți provocarea noastră? >> Tag @maimultverde >> Hashtag #provocareamaimultverde >> Share to all

 

provocarea maimultverde
FEBRUARIE – Luptăm pentru aer curat
2 FEBRUARIE este Ziua Internațională a Zonelor Umede. Fie că vorbim de zone inundabile, zone riverane, mlaștini sau turbării, zonele umede sunt caracterizate, fără excepție, de o bogăție naturală fără egal. Mai mult, ele stochează 30% din totalul de carbon, dublu față de păduri. România are desemnate 19 astfel de zone protejate prin Convenția RAMSAR, cu o suprafață de aprox. 10.000 km². Cu excepția a trei dintre ele, toate celelalte se află pe Dunăre și în Delta Dunării.
IANUARIE - Luna Rezervațiilor Naturale
11 IANUARIE este Ziua Mondială a Rezervațiilor Naturale. Rezervațiile naturale au drept scop protecția și conservarea unor habitate și specii naturale importante din punct de vedere ecologic. În România, există peste 900 de rezervații naturale și monumente ale naturii. Printre cele mai cunoscute sunt Rezervația Biosfera Delta Dunării, Pădurea Letea, Rezervația Piatra Craiului, Rezervația Ceahlău.
Previous
Next

Susține activitatea MaiMultVerde

3,5% din impozitul realizat anual

 alege o sumă și donează lunar 

10 lei donați = un copac plantat

participă la acțiunile noastre de voluntariat

abonează-te la newsletter pentru noutăți

Redirecţionează 3,5% din impozit

Când alegi să redirecţionezi 3,5% din impozitul pe venit către MaiMultVerde, ne ajuți să facem România mai verde. Cu acești bani, noi asigurăm transport, mâncare, cazmale, mănuşi, saci de gunoi sau puieţi, pentru ca cei 70.000 de voluntari care ne așteaptă pe Facebook invitațiile la acțiuni să facă încă şi mai multă treabă anul acesta.

1. Descarcă și tipărește formularul inteligent 230 precompletat cu datele MaiMultVerde sau formularul 230 simplu. Completarea lui durează doar câteva minute.

2. Completează datele tale personale, pune declaraţia într-un plic şi trimite-o recomandată la administraţia fiscală de care aparţii sau depune-o personal.

3. Trimite colegilor, cunoscuţilor, ba chiar şi necunoscuţilor informaţii despre posibilitatea direcţionării a 3,5% din impozit în favoarea MaiMultVerde.

Dacă întâmpini dificultăţi în descărcarea şi completarea formularului, cere-i ajutorul persoanei responsabile din cadrul companiei sau instituţiei în care lucrezi. Datele de care ai nevoie pentru completarea declaraţiilor sunt:

  • Denumire entitate nonprofit – Asociaţia MaiMultVerde
  • Cod unic de înregistrare (CUI) – 23078742
  • Cont IBAN – RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717
voluntar-plantari-copaci
fa-cadou-un-copacel
copac

Pentru fiecare 10 lei donați, noi plantăm un copac. Atât este de simplu.

Iar noi ne ținem promisiunea de mai bine de 13 ani. Căci 15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România, iar cu ajutorul tău putem să ajutăm pădurea să-şi reîntregească familia.

Poți face cadou un copăcel cu orice prilej: zi de naștere, aniversare, onomastică, botez, nuntă (sunt foarte apreciați copăceii pe post de mărturii),  Crăciun sau Paşte, Sf. Valentin, Dragobete, 1 sau 8 Martie.

Pentru fiecare 10 lei donaţi, un copăcel va purta numele persoanei dragi. În urma acţiunii de plantare, atât persoana dragă, cât şi tu veţi primi o fotografie cu copăcelul plantat, iar în viitor te vom ţine la curent cu evoluţia acestei păduri.

Dă click pe donează și ajungi la platforma de achiziții. Dacă întâmpini probleme sau ai întrebări lasă-ne un mesaj pe Facebook, iar dacă vrei să oferi copăcei din partea companiei tale, angajaților, clienților sau partenerilor de afaceri, consultă secțiunea Companii.

Natura are nevoie de tine!

Fii voluntar!

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii Voluntar MaiMultVerde pe Facebook, iar când vezi apelurile noastre să te înscrii la acțiune.

Abonează-te la newsletter-ul Mai Mult Verde

Vrei să fii la curent cu acțiunile noastre, să ni te alături în campaniile de voluntariat, să afli noutăţi privind protecţia mediului înconjurător? Dacă da, te rugăm să completezi în formularul alăturat datele tale și te vom include în listă pentru a primi lunar newsletter-ul MaiMultVerde.

Fii alături de noi!
Abonează-te la newsletter și vei fi la curent cu noutățile noastre.