Mai mulți copaci datorită MaiMultVerde

MaiMultVerde a participat pe 8 iunie la Ceremonia de Premiere din cadrul mișcării naționale de plantare “Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”, desfășurată în acest an la Școala Generală nr.12.

Acordarea premiilor a răsplătit eforturile celor mai activi participanți la mișcare, atât prin numărul de arbori plantați , cât și prin cel de voluntari . Au fost premiate licee, școli, grupuri școlare, colegii tehnice, consilii județene și locale, primării, direcții și ocoale silvice, filiale ADP  și asociații.

MaiMultVerde a câștigat locul doi la secțiunea A, „Voluntariat – Arbori – Asociații”, cu 93.537 de copaci plantați și 1.920 de voluntari implicați în toamna 2009 şi primăvara 2010.

Cei prezenți, deopotrivă adulți și copii,  s-au aflat de această dată în aceeași tabără, lucrând împreună pentru un mediu mai curat și bucurându-se tot împreună de rezultate.

Ceremonia de premiere a fost  asociată cu expoziția de obiecte decorative realizate din materiale reciclabile de către elevii din programul educativ “Lumea ta? Curată!”.

Multumim Fundaţiei PRAIS pentru inițiativă și îi felicităm pe colegii premianţi din toate domeniile.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.