O pădure de lângă Bucureşti vă aşteaptă pe toţi la curăţenie

Toţi la pădure” este îndemnul lansat în blogosferă la voluntariat pentru  curăţenie în pădurea Andronache, din apropierea Bucureştiului. Duminică, 10 mai, de la ora 10:00, toţi voluntarii de mediu sunt aşteptaţi în staţia Depoul Colentina din şos. Colentina (la Carrefour) sau direct în pădure. Aveţi nevoie doar de spiritul de voluntar, saci menajeri şi mănuşi de protecţie.

Pădurea Andronache este plină de gunoaie şi cere ajutorul vostru. Un grup de oameni care au copilărit acolo, s-au hotărât deja să facă ceva. Află mai multe de pe blogul iniţiativei „Toţi la pădure şi ajută şi tu!

7 răspunsuri

  1. multumim tuturor celor ce au venit pe 10 mai si au participat la curatarea padurii Andronache; din pacate nu am am reusit sa facem schimb de id-uri, numere de telefon cu ei, motiv pentru care ii invit sa (re)viziteze blogul si sa o faca; cu toate ca s-au strans cateva sute de saci cu deseuri, am reusit sa adunam sub 5 % din total; dorim sa repetam actiunea; avem nevoie de foarte mult ajutor, motiv pentru care va rog sa dati vestea mai departe, poate reusim sa ne strangem macar 200 de persoane data viitoare ( urmeaza sa stabilim data ) ;
    sincere multumiri tuturor

  2. Salut tututror. Prenumele meu este Mihai si sunt dependent de natura. Am inceput ceea ce s – a trasformat in aceste actiuni, din dorinta de mai bine, ata pentru noi cat si pentru restul romanilor. Pentru a arata tuturor celor ce se incadreaza la capitolul ” oameni nepasatori si inconstienti ” ca noua ne pasa de voi, dragii nostrii. Sau, ca sa folosesc cuvinte mai mari, daca voi nu ne vreti, noi va vrem binele tuturor. Asadar, tot ce ne ramane este sa ne intalnim la locul stabilit, la ora stabilita, sa tragem tare pentru a termina in 2 – 3 ore. Este totusi duminica si cred ca majoritatea dintre noi nu doreste sa o petreaca pe toata in campul muncii. Am cumparat 25 litri de apa plata si pahare de unica folosinta, iar daca e nevoie vom merge sa mai luam. Vom avea saci si cateva cazmale, lopeti, greble, roabe etc. , pentru zonele afectate de resturile de materiale de constructii. Nu vom avea manusi, motiv pentru care va rog sa le procurati personal, daca doriti.
    La locul de intalnire se va afla o persoana foarte de treaba care va avea o agenda. In acea agenda dorim sa ne lasati niste date de contact ( id, nr. de telefon etc ). In felul acesta sper sa tinem legatura mult mai usor si sa va informam asupra a tot ceea ce putem. Daca totusi va exista cineva care nu va dori sa lasa id – ul sau nr. de telefon, vom avea grija sa infiintam un forum pe site.
    Pentru aceia dintre voi care inca nu au aflat, va asteptam sa intrati pe http://www.totilapadure.ro . Deocamdata site – ul si blog – ul vor functiona in paralel, pana in momentul cand primul va fi finalizat.
    Daca printre voi se afla cineva care va avea la momentul respectiv un aparat/camera foto/video, il rog sa nu se abrina de la a o folosi pentru a imortaliza momentele ce ne vor face pe toti mandrii ca vom ajuta la construirea unui viitor mai bun pentru toata lumea. As dori sa realizam cel putin o poza cu intreg grupul. Vor fi momente minunate, de neuitat, despre care vom putea povesti cu mandrie celorlalti.
    Cam atat deocamdata. Pana duminica va astept pe site, apoi TOTILAPADURE.
    Sa nu uit, va asteptam pe 24 mai, la ora 10:00 sa continuam ce am inceput. Detalii privind locul intalnirii la gasiti pe site – ul http://www.totilapdure.ro sau pe blog – ul http://totilapadure.wordpress.com.
    Va multumim.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.