Pentru o Dunăre cu malurile curate
Argument În ciuda potențialului ecoturistic al segmentului Insula Slobozia – Giurgiu- Gostinu – Insula Lungu din vecinătatea orașului, malul Dunării arată ca un depozit de
Prima pagină » Proiecte încheiate
Argument În ciuda potențialului ecoturistic al segmentului Insula Slobozia – Giurgiu- Gostinu – Insula Lungu din vecinătatea orașului, malul Dunării arată ca un depozit de
Proiectul În Aer Liber urmărește constituirea și dezvoltarea de comunități urbane pasionate de activități în aer liber și preocupate, în același timp, de protecția mediului.
Pe fondul problemelor de mediu cu care se confruntă Municipiul Deva și satele din jur, lansăm proiectul Documentare pentru schimbare, proiect ce încurajează folosirea la scară largă a filmului documentar ca instrument educațional, introducând astfel în școli teme precum ecologia, activismul și drepturile omului.
Pe fondul problemelor de mediu cu care se confruntă Municipiul Deva și satele din jur, lansăm proiectul Documentare pentru schimbare, proiect ce încurajează folosirea la scară largă a filmului documentar ca instrument educațional, introducând astfel în școli teme precum ecologia, activismul și drepturile omului.
Verde-n față este un proiect care își propune să folosească filmul documentar ca instrument de informare, învățare și dezbatere pe probleme de mediu, demarat în 2021 de asociațiile MaiMultVerde și Bloc Zero, susținut de HeidelbergCement.
Urmare a adoptării în iunie 2018, de către Parlamentul României, a noii legi privind combaterea risipei de alimente, având ca termen de publicare a normelor de aplicare data de 1 feb 2019, continuăm activitățile de combatere a risipei de alimente și promovare a redistribuirii surplusului de alimente, cu sprijinul donațiilor făcute în cursul anului 2018 de clienții Lidl România, dublate de companie, în continuarea proiectului „România împotriva Risipei de Hrană” derulat în parteneriat cu foodwaste.ch şi cu Fundaţia Centrul de resurse pentru participare publică (CeRe) în perioada 2015 – 2016.