Prezentare MaiMultVerde

Ne-am înființat în 2008 din convingerea că grija pentru oameni şi pentru natură ar trebui să devină o prioritate pe agenda fiecăruia dintre noi.

De atunci și până acum, cu sprijinul sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor noștri, desfășurăm proiecte de împădurire, protecția biodiversității, educație de mediu, transport alternativ, prevenirea risipei alimentare și combaterea poluării cu plastic a apelor. În toate proiectele noastre am implicat comunități locale, voluntari și autorități publice, dar și public larg și mass-media.

Ne-am asumat obiectivul de a crea o comunitate activă de voluntari care să producă schimbări durabile în mediul din România.

MaiMultVerde funcţionează în baza Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 (actualizată la 27 mai 2005) şi a propriului Statut.

Asociaţia MaiMultVerde este o organizaţie neguvernamentală de protecţie a mediului cu misiunea de a da putere oamenilor și organizațiilor să găsească și să implementeze în comunitățile lor soluții pentru o viață de calitate, într-un mediu curat și sănătos.

Contează ce inspiri

Noi, organizaţia de mediu MaiMultVerde, ne propunem să facem acţiuni cu poveste, deznodământ şi tâlc. Vom însoţi acţiunile noastre de ample campanii de comunicare pentru a transmite obsesiv acelaşi mesaj: stă în puterea fiecăruia dintre noi să facă ceva înainte de a fi prea târziu.

Nu ne propunem ţinte imposibile, ci paşi umani pentru rezolvarea unor probleme de care depinde viitorul nostru, al tuturor.