Prezentare MaiMultVerde

Ne-am înființat în 2008 din convingerea că grija pentru oameni şi pentru natură ar trebui să devină o prioritate pe agenda fiecăruia dintre noi.

De atunci și până acum, cu sprijinul sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor noștri, desfășurăm proiecte de împădurire, protecția biodiversității, educație de mediu, transport alternativ, prevenirea risipei alimentare și combaterea poluării cu plastic a apelor. În toate proiectele noastre am implicat comunități locale, voluntari și autorități publice, dar și public larg și mass-media.

Ne-am asumat obiectivul de a crea o comunitate activă de voluntari care să producă schimbări durabile în mediul din România.

MaiMultVerde funcţionează în baza Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 (actualizată la 27 mai 2005) şi a propriului Statut.

De aici poţi descărca o copie a Statutului Asociaţiei MaiMultVerde în format PDF (pentru a o vizualiza ai nevoie de Adobe Acrobat Reader, care poate fi descărcat de aici.

Contează ce inspiri

  • MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.
  • MaiMultVerde pentru că ne-am înghesuit pe planeta asta ca într-un tren de navetişti la ora de vârf, am găurit scaunele, am smuls plăcuţele cu reguli de conduită, am lăsat în urmă ziare, PET-uri şi resturi de parizer, şi am plecat cu becurile acasă.
  • MaiMultVerde pentru că noi credem că grija pentru oameni şi pentru natură ar trebui să devină o prioritate pe agenda fiecăruia dintre noi.
  • MaiMultVerde pentru că vom planta o pădure de proiecte şi o vom stropi regulat cu promovarea unei atitudini responsabile a fiecăruia dintre noi.
  • MaiMultVerde pentru că vom oxigena aerul dintre oameni, companii şi autorităţi, astfel încât comunicarea dintre ei să se facă fără poluare şi fiecare să se poată implica, după puterile sale, în rezolvarea problemelor de mediu.

Noi, organizaţia de mediu MaiMultVerde, ne propunem să facem acţiuni cu poveste, deznodământ şi tâlc. Vom însoţi acţiunile noastre de ample campanii de comunicare pentru a transmite obsesiv acelaşi mesaj: stă în puterea fiecăruia dintre noi să facă ceva înainte de a fi prea târziu.

Nu ne propunem ţinte imposibile, ci paşi umani pentru rezolvarea unor probleme de care depinde viitorul nostru, al tuturor.

Valori

✫ Respect pentru natură ✫ Voluntariat ✫ Cooperare ✫ Independenţă ✫ Comunicare

Obiective

Obiectivul strategic este să creăm o comunitate activă de voluntari care să producă schimbări durabile în mediul din România.

Membri asociați

Doru Mitrana

Președinte

Andreea Höfer

Director programe

Camelia Antonescu

Director resurse

Avem nevoie de ajutorul tău