Companii

Din 2008, anul înființării asociației, MaiMultVerde a atras finanțări pentru proiecte de protecția mediului în valoare de 5 mil. EURO, cea mai mare parte a acestora provenind din sponsorizări acordate de companii active în România.

Fondurile ne-au permis să asigurăm prezența a 25.000 de voluntari la acțiunile de plantare, curățenie în natură, marșuri și plimbări pe bicicletă, educație în școli, licee și facultăți, pe străzile orașelor, cărările munților sau văile râurilor.

Împreună, în tot acest timp, am plantat 1 milion de puieți de arbori, am strâns peste 330 de tone de deşeuri din natură, am implementat la Bucureşti, Oradea şi Timişoara primul sistem de bike-sharing din România, Cicloteque, am derulat campanii naţionale de informare şi educaţie – despre colectare selectivă, reciclare, mobilitate urbană și transport alternativ, implicare civică sau prevenire și combatere a risipei de hrană – şi am organizat prima gală de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde.

MaiMultVerde continuă să mobilizeze fonduri pentru acțiuni de protejare a naturii,
din donații individuale, finanţări europene nerambursabile sau sponsorizări.

Vrei să susții liniile de acțiune curente și să vii în spijinul programelor derulate de MaiMultVerde?

 Consultă lista de proiecte în derulare de mai jos și solicită contractul de sponsorizare precompletat la

 andreea [at] maimultverde.ro

Vrei să dezvoltăm împreună un proiect de responsabilitate socială corporativă (CSR) și voluntariat pentru protecția mediului?

Trimite un mesaj și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Pentru inspirație poți consulta lista proiectelor MaiMultVerde de până acum.

doru [at] maimultverde.ro

*Finanțarea programelor se realizează în conformitate cu legea sponsorizării și Statutul Asociației disponibil în secțiunea Despre noi.

Companii partenere