Barcelona salută Gala Verde!

+

Un voluntar norocos  de pe platforma MaiMultVerde și-a petrecut zece zile în Barcelona, într-o excursie oferită de Cosmopolis prin intermediul evenimentului Gala Verde.  Petre Dobrescu, sau Pedro, cum îl cunoaștem din comunitatea voluntarilor ‘maimultverzi’, a câștigat extragerea Galei Verzi, transmisă în direct pe TVR1,  și s-a bucurat de șansa revederii Barcelonei. Ca voluntar MaiMultVerde, Pedro a participat la acțiunea Băneasa împreună cu soția lui.

+

+

La câteva zile după încheierea Galei, am primit la sediul MaiMultVerde un postcard foarte draguț, cu vedere la Park Guell din Barcelona, semnată de Pedro și soția sa. Motiv tocmai bun să le mulțumim acum pentru urările frumoase către echipa MaiMultVerde!!!

+

La întoarcere, ”Dobreștii” ne-au împărtășit câteva impresii de călătorie:

La :

„Lucrul cel mai frumos pe care l-am făcut în aceste zile a fost acela de a explora Barcelona în adevarata ei splendoare, cautându-ne drumul pe străzi și piațete unde foarte puțini turiști se incumetă să ajungă. Astfel am surprins frumusețea straduțelor cât pentru o mașină și nu mai mult :), a caselor cu balcoane mici dar pline de flori 🙂 și a oamenilor plini de viață, zâmbitori și extrem de gălăgioși, numiți barcelonezi.

Sunt într-adevar unici și au știut să-și aranjeze orașul precum o foaie de caiet de matematică, cu multe spații verzi și benzi pentru bicicliști; sunt locuri de unde poți admira adevarata frumusețe a unui oraș cu adevarat european și unde te poți bucura de un aer curat.

Mult verde și multe valuri am vazut și în frumosul orășel Sitges, aflat la numai 30 de minute cu trenul de Barcelona. Aerul și briza mării, precum și minunatele plaje ne-au încântat extrem de mult.

Având în suflet dorința de a ajuta la transformarea Bucureștiului într-un loc curat și verde, similar Barcelonei, așteptăm cu mare nerăbdare următorul eveniment mai mult verde pe care îl veți organiza.”

Felicitări câștigătorului și gânduri bune din partea Asociației!

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.