Cu bicicleta la metrou?

Da, acum e posibil! Metrorex are o iniţiativă excelentă şi propune spre dezbatere subiectul amplasării rastelurilor pentru biciclete lângă staţiile de metrou, cât şi posibilitatea transportului bicicletei în interiorul trenurilor.

Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010. Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010.

Dacă îţi place să foloseşti bicicleta în oraş, să te deplasezi inteligent şi natural în trafic şi să combini metroul cu bicicleta pe rutele pe care le faci zilnic, trimite feed-back-ul tău pe contact [at] metrorex [punct] ro.

Cicloteque, centrul de închiriat biciclete, susţine şi felicită iniţiativa Metrorex!

Hai că se poate. În curând şi în metrou:)

12 răspunsuri

  1. E un lucru extraordinar de bun si sper sa-l extindeti in toata tara mai mult in moldova ca poate se mai schimba mentalitatea si nu mai rad de cei care merg cu bicicleta dar cum se pot realiza pistele ciclabile ca trotuarele sunt mici s-ao pus acele borduri inalte ?!

  2. Si in Germania si in celalalte tari civilizate se poarta chestia asta cu bicicletele si la Metrouri si la Gari ! asa ca nu vad de ce nu ar prinde si la noi !

  3. are cineva un mesaj clar & simplu pentru mail, ca la ora asta mi-e lene sa compun si ma gandesc ca si lor le-ar fi mai usor daca ar citi un singur lucru de 100 de ori …pana la urma se cere cantitate nu calitate 😛

  4. @Denis ‘doresc să amplasaţi suporturi pentru parcarea bicicletelor în zona staţiilor de metrou şi doresc să pot transporta bicicleta în interiorul trenurilor de metrou ‘
    cred ca e suficient dacă dai cu subsemnatul şi laşi nişte date de contact personale, îţi mulţumim în numele bicicliştilor de underground 🙂

  5. prea frumos ca sa fie si adevarat.

    cred mai mult in viabilitatea propunerii de a intra in metrou cu bicicleta decat in cea a utilizarii, in totala siguranta, a rastelurilor.

    nu cred ca in romania se poate evita furtul, chiar in conditiile in care aceste rasteluri ar fi supraveghate de un paznic.

  6. m-am trezit si eu…
    e o idee buna numai ca trebuie promovata si la TV, eu abia acum am dat peste initiativa asta desi folosesc bicicleta de mai mult de jumatate de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.