Gunoaiele fotogenice sunt premiate



Ai citit foarte bine. În perioada 29 martie – 29 aprilie echipa “Let’s Do It, Romania!” organizeazã luna gunoaielor. Debutul: un concurs de fotografie.

În fiecare zi, pe blogul concursului va fi  “poza zilei”. Fii pe fazã, mâine poate fi castigatoare poza ta!

Tema concursului este gunoiul în arealele naturale – adică nu cel pe care îl observi în grădina blocului tău sau de care te-ai împiedicat pe cel mai mare bulevard al oraşului, ci acela de care nu ai loc de obicei când vrei să ieşi la iarbă verde sau care îţi strică fotografia când vrei să surprinzi liniştea lacului.

Care este miza? Concursul va fi jurizat de cãtre Alex Gâlmeanu, care va desemna pe data de 6 mai cea mai bunã fotografie. Câştigãtorul va primi un portret unic, creat din materiale reciclate.

Ce ai de facut? Vezi gunoiul, ii faci pozã şi o trimiţi pe mail la adresa oana.bratila [at] letsdoitromania.ro specificând locul în care ai surprins mormanul, data aproximativă (luna şi anul pe cât posibil) şi, desigur, numele tău.

Provocarea este aceea ca prin aceste fotografii să reuşim să inducem sentimente negative care să conducă la o dorinţă de schimbare! Succes!

:: sursa: letsdoitromania.ro

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.